• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θύμα «χάκερ» o Θανάσης Ευθυμιάδης – Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο instagram

Θύμα «χάκερ» o Θανάσης Ευθυμιάδης – Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο instagram

efthymiadis
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη.

Συγκεριμένα όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα», το πρωί του Σαββάτου ο Θανάσης Ευθυμιάδης έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram.


«Πριν που αναφέραμε το θέμα με τον Θανάση Ευθυμιάδη, εγώ έψαχνα το post για να διαβάσω αυτά που έγραφε και εγώ είδα πως δεν υπάρχει η σελίδα του στο internet…», είπε η Ελένη Βουλγαράκη, συνεργάτης της εκπομπής.

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Δεν το διέγραψε, τον καλέσαμε μόλις μίλησε ο Οδυσσέας μαζί του, πήρε στην Δίωξη γιατί και αυτός σήμερα το πρωί το είδε και προσπαθεί να το λύσει. Είναι θύμα χάκερ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Θανάση Ευθυμιάδη συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες στο Ιντερνετ με αφορμή μια ανάρτηση του ηθοποιού με συμβουλές αφόδευσης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πάντως έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό Instagram, μιλώντας πάντα για θέματα της καθημερινότητάς και δίνοντας χρηστικές συμβουλές. Στο παρελθόν έχει ανεβάσει κι έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζουμε σωστά τη μύτη, πώς κάνουμε διαλογισμό και άλλα.

iefimerida/ photo video screenshot