Θρίλερ σε λούνα παρκ στον Καναδά – Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα μετά απο βλάβη σε τρενάκι! (video)

Οι θαμώνες σε ένα λούνα πάρκ στον Καναδά έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για τουλάχιστον μισή ώρα λόγω δυσλειτουργίας σε ένα τρενάκι. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Οι επιβάτες έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για σχεδόν 30 λεπτά, αφού τρενάκι λούνα παρκ, κατά τη διάρκεια βόλτας, χάλασε στο Vaughan, στο Οντάριο του Καναδά.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο TikTok δείχνουν τη δυσλειτουργία της διαδρομής, με τους αναβάτες να κρέμονται ανάποδα στο τρενάκι, και τους ανθρώπους από κάτω να κοιτούν το σκηνικό σοκαρισμένοι.

Η ομάδα συντήρησης του πάρκου ανταποκρίθηκε στο περιστατικό και κατάφερε να κατεβάσει όλους τους επιβάτες, οι οποίοι εξετάστηκαν από το προσωπικό πρώτων βοηθειών.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο θαμώνες παραπονέθηκαν για πόνους στο στήθος προτού αφεθούν ελεύθεροι, χωρίς όμως να χρειαστεί να υποβληθούν σε περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι στο λούνα παρκ παραμένει κλειστό και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

@jiashira_ Replying to @TMI – The Masked Instigator #canadaswonderland #canada #toronto #halloweenhaunt #canadaswonderlandhaunt #canadaswonderland2023 #stuck #amusementpark #viral #fyp ♬ original sound – Shira 🦂

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί