• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θα το δούμε κι αυτό; Τζέισον Αντιγόνη – Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το δούμε κι αυτό; Τζέισον Αντιγόνη – Δέχθηκε πρόταση να μπει στο GNTM! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πρόταση που έχει δεχθεί προκειμένου να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του GNTM, όπου θα διαγωνιστούν και αγόρια και κορίτσια, μίλησε το Τζέισον-Αντιγόνη.

“Είναι παράξενο που μετά τα 30 όλο και περισσότεροι μου λένε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν τον χώρο.

Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω το γεγονός ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στον φετινό κύκλο” είπε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του OPEN.

“Σίγουρα είμαι ένα άτομο που τολμάει να παίξει με την εικόνα του” πρόσθεσε. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο για το Big Brother, για το οποίο επίσης ακούγεται το όνομά του απάντησε:

“Δεν ξέρω αν θα συμμετείχα σε ένα ριάλιτι δεν είναι ότι το φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε όμως. Αν θα περνούσα αυτά που θέλω και αν θα ήταν στην κατεύθυνση ζωής που θέλω πλέον να έχω. Αν και ποτέ δεν λέω ποτέ, νομίζω θα με ενδιέφερε να παρουσιάζω μια εκπομπή γιατί νομίζω ότι χρειάζεται η τηλεόραση και πρόσωπα και εκπομπές με φρέσκο αέρα και άλλες ιδέες”.

(enikos – φωτο:screenshot)