Τέρμα στην Μπελούτσι έβαλε ο Χαρδαλιάς

monica
Η “εκρηκτική” ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι ετοιμαζόταν για τις παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” στην Αθήνα, ωστόσο ο… Νίκος Χαρδαλιάς είχε άλλη άποψη.

Κι αυτό διότι πρόσθετα μέτρα στο χώρο του θεάματος στην Αττική για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, 22.09.2020, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την Πέμπτη, 24.09.2020, αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις στην Αττική εκτός των θερινών κινηματογράφων.

Έτσι, οι παραστάσεις με την Μόνικα Μπελούτσι αναβλήθηκαν, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα τονίζεται:

“Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες”.

newsit/ photo video screenshot