Τεράστιο σμήνος μελισσών έκανε επανειλημμένες επιθέσεις σε ανθρώπους – Αστυνομικός έπεσε κάτω

Οι άνθρωποι στην περιοχή ειδοποιήθηκαν να κλείσουν όλες τις πόρτες όπως και τα παράθυρα

Ένα τεράστιο σμήνος μελισσών εθεάθη να επιτίθεται σε έναν εθελοντή αστυνομικό του Τμήματος Αστυνομίας του Λος Άντζελες, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άλλο άνδρα που τρομοκρατούνταν κι αυτός από τα έντομα. Το σμήνος έκανε επιθέσεις σε ανθρώπους λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα συνολικά τρεις άνθρωποι να χρειαστούν ιατρική φροντίδα.

Ο άνδρας άρχισε να παλεύει, προσπαθώντας να διώξει τις μέλισσες μακριά. Μέσα στον πανικό του, όμως σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Οι μέλισσες συνέχισαν να του επιτίθενται όσο ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα.

Ο ένστολος συνεργάτης του κρατούσε την πόρτα του αυτοκινήτου τους κλειστή, ενώ οι μέλισσες συνέχιζαν να τους περικυκλώνουν. Τελικά, κατάφερε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο. Ύστερα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τα τραύματά του.

Οι μέλισσες αναστάτωσαν την περιοχή

Στο σημείο κλήθηκαν επαγγελματίες στην απομάκρυνση μελισσών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μια γυναίκα, που, επίσης, τσιμπήθηκε από τις μέλισσες, πήγε μόνη της στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι στην περιοχή ειδοποιήθηκαν να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα μετά το σμήνος των μελισσών. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Ένας από τους εθελοντές του Λος Άντζελες που υπηρετεί στο τμήμα West Valley υπέστη δεκάδες τσιμπήματα μελισσών νωρίτερα σήμερα, ενώ βοηθούσε σε μια κλήση για υπηρεσία. Ευτυχώς, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο. Του ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Τον ευχαριστούμε για την εθελοντική του προσφορά για την προστασία και την εξυπηρέτηση. Όλοι οι εθελοντές του LAPD είναι ανεκτίμητοι».

(με πληροφορίες από newsbeast. gr / scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί