Τελικός MasterChef – Ποιο το μεγάλο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)

Μ όνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ θα βρίσκονται στο ζωντανό μέρος του τελικού, χωρίς συγγενείς και πρώην παίκτες να είναι παρόντες.

Ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Οι δύο φιναλίστ και φίλοι διαγωνίζονται ξανά στην κουζίνα, αλλά μόνο ο ένας θα αναδειχθεί νικητής.

Δύο σημαντικά λάθη συνέβησαν στον Σταυρή Γεωργίου: “Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο. Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι. Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο”, είπε ο Κύπριος διαγωνιζόμενος, ενώ λίγο μετά ο Σταυρής είχε μια ακόμα ατυχία κατά το στήσιμο του πιάτου.

“Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό” εξήγησε.

Όπως φαίνεται μετά τα λάθη του Σταυρή Γεωργίου μεγάλο φαβορί είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Τα spoilers μάλιστα λένε ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Με τα νέα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό στο ζωντανό μέρος του τελικού θα βρίσκονται μόνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ. Ούτε συγγενείς, ούτε πρώην παίκτες θα είναι παρόντες κι αυτό γίνεται για πρώτη φορά σε τελικό του Master chef.

Όπως δείχνει και το τρέιλερ θα παρακολουθήσουμε έναν απολαυστικό και έντονο τελικό.

photo video screenshot