• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τελικά ο νέος James Bond θα είναι γυναίκα ή άνδρας; Το πρόσωπο-«έκπληξη» που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες

Τελικά ο νέος James Bond θα είναι γυναίκα ή άνδρας; Το πρόσωπο-«έκπληξη» που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες

james bond
Δημοσίευμα του "The Vulcan Reporter" αναφέρει πως ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ ως James Bond θα είναι ο Τομ Χάρντι, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως οι ανακοινώσεις αναμένονται στις αρχές του 2021!

Λευκός καπνός;

Αν ναι, και αν, μάλιστα, επιβεβαιωθεί και το όνομα, τότε φανταζόμαστε ότι πολύς κόσμος -μεταξύ των οποίων και εμείς- θα ουρλιάξουμε από χαρά.

Για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί -ακόμη πιο- έντονα η φήμη πως νέος James Bond και αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ, που θα τον δούμε για 5η και τελευταία φορά ως 007 τον Νοέμβριο στο ”No Time to Die” (αν δεν υπάρξει κάποια νέα αναβολή λόγω πανδημίας), θα είναι ο Τομ Χάρντι! Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και, δεδομένα, με στιλ, θεωρητικά έστω, που ταιριάζει απόλυτα στον θρυλικό Βρετανό πράκτορα.

Δημοσίευμα του “The Vulcan Reporter”, μάλιστα, μεταφέρει την είδηση, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως οι ανακοινώσεις αναμένονται στις αρχές του 2021, καθώς ο Χάρντι δέχθηκε τον ρόλο και πέρασε και από οντισιόν τον περασμένο Ιούνιο!

Προφανώς και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την παραγωγή ή τον 43χρονο ηθοποιό, καταλαβαίνετε, ωστόσο, πως όλος ο κόσμος αδημονεί, έχοντας ακούσει δεκάδες ονόματα τον τελευταίο καιρό για τον επόμενο James Bond, και ονόματα, δε, που κάθε άλλο παρά «κλικ» έκαναν.

(gazzetta – φωτο:screenshot)