Αυτό το πιάτο της Παντζάμπι στην Ινδία είναι πολύ διάσημο στη χώρα, φτιαγμένο από χόρτα μουστάρδας σιγοβρασμένα με μπαχαρικά.
Όποιος όμως έχει μαγειρέψει sarson ka saag γνωρίζει ότι η διαδικασία του αλέσματος μπορεί να είναι χρονοβόρα και εξαντλητική, επισημαίνεται στο βίντεο.
Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν άντρα να ακολουθεί μια ασυνήθιστη μέθοδο για να ανακατέψει το φαγητό. Αντί να χρησιμοποιήσει ένα παραδοσιακό σύρμα χειρός ή κουτάλι, χρησιμοποιεί ένα τρυπάνι για να αλέσει τα χόρτα απευθείας μέσα σε μια χύτρα ταχύτητας.
Η μητέρα του, εμφανώς σοκαρισμένη, αμφισβητεί τη μέθοδό του. Αυτός απαντά αδιάφορα ότι ακολουθεί μόνο οδηγίες – αλέθει τα χόρτα μουστάρδας.
Όταν εκείνη διευκρινίζει ότι εννοούσε τη χρήση σύρματος ή κουταλιού και όχι τρυπανιού, εκείνος με σιγουριά ενεργοποιεί τη μηχανή και εξηγεί ότι αυτό που συνήθως χρειαζόταν ώρες, τώρα μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνόπουλα συγκινούν ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου
- Βίντεο από ιρανικό πύραυλο να χτυπάει δρόμο του Τελ Αβίβ
- Συνεδρίαση περίπου 30 χωρών για τη δημιουργία διεθνούς συνασπισμού με σκοπό την εγγύηση της ασφάλειας του Στενού του Ορμούζ
- Μήνυμα ενότητας και ευθύνης απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας
- Ν. Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξελίσσονται και μεταρρυθμίζονται με νέα συστήματα και νέες αντιλήψεις
- Το Πολεμικό Ναυτικό του Ιράν ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε πυραύλους προς την κατεύθυνση αμερικανικού αεροπλανοφόρου
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας – Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
- Ελληνόπουλα παρελαύνουν περήφανα στην Χειμάρρα, vid
- Μηχανή οπτικής διαλογής ξεχωρίζει τις πέτρες από τις πατάτες σε χρόνο ρεκόρ (Vid)
- Μ. Χαρακόπουλος από το Σίδνεϊ: Γεμάτοι υπερηφάνεια για τον αγνό πατριωτισμό των ομογενών της Αυστραλίας









