Συγκλονιστικό video: Οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και άλλοι οδηγοί έτρεξαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο με τα χέρια!!!

Το video που κάνει το γύρω του διαδικτύου, είναι από ένα περιστατικό που συνέβη τον Μάιο του 2022. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες.

Οδηγοί έτρεξαν από τα αυτοκίνητά τους σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση του Δυτικού Παλμ Μπιτς για να σώσουν τη ζωή μιας γυναίκας που είχε λιποθυμήσει στο τιμόνι και έμπαινε στην κυκλοφορία.

Η Laurie Rabyor, 63 ετών, έχασε τις αισθήσεις της στο τιμόνι του αυτοκινήτου της στη διασταύρωση της Woolbright Road και της Λεωφόρου Κογκρέσου γύρω στο μεσημέρι της 5ης Μαΐου 2022.

Μια ηρωική ομάδα αυτοκινητιστών συνεργάστηκε για να φέρει το αυτοκίνητο υπό έλεγχο στα δόντια της πυκνής κυκλοφορίας και να αποτρέψει μια καταστροφή.

‘Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω», είπε η Laurie Rabyor στο CBS12 News χθες. Είπε ότι της έσωσαν τη ζωή. «Μακάρι να ήμουν εκατομμυριούχος, για να μπορούσα να αγοράσω για όλους μια βάρκα».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το αστυνομικό τμήμα του Boynton Beach, μια γυναίκα που προσδιορίζεται ως συνάδελφος της Laurie φαίνεται να εγκαταλείπει το αυτοκίνητό της για να βγει με γενναιότητα στη διασταύρωση καθώς το αυτοκίνητο της Laurie συνέχιζε να κινείται στον δρόμο.

(photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί