Στον κινηματογράφο μεταφέρεται το μπεστ σέλερ της σειράς βιβλίων «Keeper of the Lost Cities»

Η Warner Bros Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων φαντασίας «Keeper of the Lost Cities» της Σάνον Μέσεντζερ (Shannon Messenger).

Η Έμμα Γουότς (Emma Watts) θα βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής ενώ η διάσημη συγγραφέας θα είναι η εκτελεστική παραγωγός. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την διασκευή της Warner Bros.

Το πρώτο βιβλίο, της πετυχημένης σειράς με πωλήσεις πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφόρησε το 2012 και ακολούθησαν αλλά δέκα συμπεριλαμβανομένου του νέου μέρους με τίτλο «Unraveled» που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 12 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνίστρια είναι η Sophie, ένα κορίτσι που έχει το χάρισμα της τηλεπάθειας και που πρέπει να ανακαλύψει γιατί αποτελεί το πρόσωπο-κλειδί στον καινούριο της κόσμο πριν από τις σκοτεινές δυνάμεις που ψάχνουν παράλληλα να βρουν την απάντηση, θέτοντας σε κίνδυνο και τους δύο κόσμους.

H Έμμα Γουότς ως δημιουργικό στέλεχος της Fox και της Paramount έχει βρεθεί στο προσκήνιο μεγάλων παραγωγών τα τελευταία χρόνια όπως η σειρά ταινιών «Kingsman» καθώς και τα «Maze Runner», «Deadpool», «Bohemian Rhapsody» και «Avatar», αναφέρει το Deadline.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί