• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στο Πήλιο ο πατέρας πασίγνωστου πρωθυπουργού ξένης χώρας, τρώγοντας στην αγαπημένη του ταβέρνα – Παρέκαμψε την απαγόρευση πτήσεων!

Στο Πήλιο ο πατέρας πασίγνωστου πρωθυπουργού ξένης χώρας, τρώγοντας στην αγαπημένη του ταβέρνα – Παρέκαμψε την απαγόρευση πτήσεων!

Δεν μπορούσε να αποχωριστεί τον αγαπημένο του προορισμό - Λάτρης της περιοχής και ο γιος του

Ο πατέρας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον, ήρθε στην Ελλάδα από το Λονδίνο με ενδιάμεση πτήση από τη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η κίνηση του Τζόνσον – ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ξενώνα στο Χόρτο – να παρακάμψει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα που ισχύει για τους Βρετανούς υπηκόους, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη χώρα του.

Από την πλευρά του, ο Τζόνσον απαντώντας σε επικριτικό δημοσίευμα της Daily Mail, είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες στον ξενώνα του, το Villa Irene, προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση και εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Φωτογραφία: magnesianews.gr

Το Νότιο Πήλιο και ειδικότερα το Χόρτο, αποτελεί εδώ και χρόνια το αγαπημένο καταφύγιο για διακοπές της οικογένειας Τζόνσον.

Μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του ο Μπόρις Τζόνσον, είχε επιλέξει το Χόρτο για να αποδράσει με τη νεαρή σύντροφό του τότε Κάρι Σίμοντς, την Πρωτοχρονιά του 2019, όπου εντοπίστηκαν από Άγγλους να τρώνε μαζί σε ταβερνάκι στο Λαύκο.


photo: video screenshot