Στις 2 Ιουνίου αρχίζουν τα τελευταία επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Manifest»

Στις 2 Ιουνίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Manifest» που προβάλλεται από το Netflix.

Το πρώτο μέρος της σεζόν είχε κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου του 2022. Η υπερφυσική δραματική σειρά επιστρέφει με τα τελευταία 10 επεισόδια που συνεχίζουν τις ιστορίες της πτήσης της Montego Air Flight με τους 828.

   Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ ATX TV στις αρχές Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τον παραγωγό της σειράς Τζεφ Ρέικ και μέλη από το καστ.

   Η επιστροφή του «Manifest» συμπίπτει με την περιβόητη «ημερομηνία θανάτου», 2 Ιουνίου, που επαναλαμβάνεται συνεχώς στη σειρά ως ημερομηνία θανάτου των επιβατών της πτήσης. Η αρχική υπόθεση από τους επιβάτες της πτήσης ήταν ότι η 2α Ιουνίου 2024 θα ήταν η ημερομηνία θανάτου τους, όμως στο πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, καθώς σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου.

   «Οι επιβάτες αντιμετωπίζουν αυστηρό έλεγχο σε έναν κόσμο που τροφοδοτείται από μίσος, και δεν είναι πλέον ελεύθεροι να επιλύουν τα καλέσματα τους χωρίς συνεχή επίβλεψη από το αδίστακτο 828 Registry», λέει η επίσημη σύνοψη του 2ου δεύτερου μέρους της σεζόν 4. «Ένα μυστηριώδες ατύχημα δίνει δυσοίωνες προειδοποιήσεις σε βιβλική κλίμακα που θα θέσουν σε περαιτέρω κίνδυνο τη διαβίωση όλων των επιβατών».

   Το δεύτερο μέρος θα εμβαθύνει περαιτέρω σε έρευνες σχετικά με τα καλέσματα των επιβατών, τη δυνατότητα επιβίωσης της επικείμενης «ημερομηνίας θανάτου» και την περαιτέρω κάθοδο της Αγγελίνα Μάιερ (Χόλι Τέιλορ) στην καταστροφή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί