• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στα δικαστήρια σέρνει τη Ναόμι ο πρώην της: “Δώσε μου πίσω όσα χρωστάς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια σέρνει τη Ναόμι ο πρώην της: “Δώσε μου πίσω όσα χρωστάς” (ΒΙΝΤΕΟ)

naomi
Ο Ρώσος επιχειρηματίας Βλαντισλάβ Ντορόνιν ισχυρίζεται ότι της είχε δανείσει χρήματα όσο ήταν ζευγάρι και πως η Ναόμι Κάμπελ αρνείται να του τα επιστρέψει


Η Ναόμι Κάμπελ οδηγείται στα δικαστήρια από τον πρώην σύντροφό της και δισεκατομμυριούχο, Βλάντισλαβ Ντορόνιν, αφού ο πάμπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας υπέβαλε μήνυση, με την οποία ζητά πολλά εκατομμύρια από την μαύρη καλλονή.

Όπως αναφέρει το enikos, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που απέκτησε το ΤΜΖ, ο Ντορόνιν, που διατηρούσε σχέση με το μοντέλο από το 2008 έως το 2013, υποστηρίζει ότι η Κάμπελ αρνείται να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα που της δάνεισε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ το ακριβές ποσό παραμένει ακαθόριστο.

Επίσης, υποστηρίζει ότι το σούπερ μόντελ έχει κρατήσει κάποια υπάρχοντα του, τα οποία αξίζουν περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ντορόνιν έφτιαξε την περιουσία του ως κατασκευαστής σε διεθνές επίπεδο και είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Aman Resorts.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο επιχειρηματίας φρόντιζε η Κάμπελ να έχει ό,τι θέλει, από ταξίδια με γιότ και αποδράσεις σε εξωτικά νησιά.

photo video screenshot