• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σπύρος Μπιμπίλας για καταγγελίες: Που να μιλήσουν και τα αγόρια – Θα τρίξουν καρέκλες – ΒΙΝΤΕΟ

Σπύρος Μπιμπίλας για καταγγελίες: Που να μιλήσουν και τα αγόρια – Θα τρίξουν καρέκλες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στους ανθρώπους, τόνισε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας. Τα αγόρια είναι πάρα πολλά, ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ακόμα και τον κ. Μπιμπίλα που είναι στον χώρο 45 χρόνια, υπάρχουν κάποια πράγματα που τα ακούει και τον εκπλήσσουν, όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «The Dot».


Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «Ζούμε σε ένα μικρό χώρο και φοβόμαστε μην χάσουμε την δουλειά μας, τις επαφές μας». Τώρα που σύμφωνα με τον ηθοποιό ο φόβος σταμάτησε να υπάρχει.
«Εμείς ως σωματείο είπαμε στα μέλη μας, προσπαθήστε να μην φωτογραφίζε τα πρόσωπα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλώντας όσους θέλουν να μιλήσουν να ακολουθήσουν την οδό του Σωματείου.

Οι καταγγελίες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ πρέπει να δημοσιεύονται μέσω του σωματείου για να μην λαμβάνουν χαρακτήρα κουτσομπολιού, ώστε να ακολουθούν τη δικαστική οδό.

«Είπατε για κορίτσια! Τα αγόρια είναι πάρα πολλά» προειδοποίησε ο ηθοποιός. «Κι αν ανοίξουν το στόμα τους θα τρίξουν καρέκλες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

(Sputniknews)