Πουλάει την παρθενιά της γιατί θέλει «να κάνει περήφανη τη μητέρα της»

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του Αζερμπαϊτζάν, η Μαχμπούμπα Μαμαντζάντα αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό την παρθενιά της μέσω γνωστής ιστοσελίδας συνοδών, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θέλει να κάνει υπερήφανη τη μητέρα της.

«Η μητέρα μου έχει κάνει τα πάντα για μένα, τώρα είναι η σειρά μου. Θέλω να είναι υπερήφανη για μένα», αναφέρει το 23χρονο μοντέλο που φιλοδοξεί να κερδίσει από τη διαδικασία τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

Από αυτά, το 20% θα καρπωθεί το πρακτορείο συνοδών που μεσολαβεί, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι δικά της. Το νεαρό μοντέλο σκοπεύει να διαθέσει τα χρήματα αυτά για να αγοράσει σπίτι στη μητέρα της, να σπουδάσει και να κάνει ταξίδια.

Η Μαχμπούμπα που τον τελευταίο καιρό έχει εγκατασταθεί στην Τουρκία, ελπίζει σύντομα να υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων που εδρεύει στο Μιλάνο και να εκτοξεύσει τις μετοχές της. Προτεραιότητά της όμως όπως λέει είναι να βοηθήσει την οικογένειά της.

Το νεαρό μοντέλο έχει ιατρική γνωμάτευση που επιβεβαιώνει την αγνότητά της, αλλά σε περίπτωση που ο πλειοδότης το επιθυμεί θα υποβληθεί σε εξέταση από γιατρό, για να σιγουρευτεί πως δεν λέει ψέματα. Το ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση θα γίνει σε ξενοδοχείο επί γερμανικού εδάφους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu