Ορισμένα βασικάμαθήματα ευγένειας δεν είναι διαπραγματεύσιμα.
Για παράδειγμα, πριν αναχωρήσετε από ένα ξενοδοχείο, είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο δεν είναι χάλια. Το να σβήνετε τις συσκευές, να διπλώνετε πετσέτες με τάξη, να τακτοποιείτε το κρεβάτι και να απορρίπτετε σωστά τα σκουπίδια είναι μερικοί άρρητοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι επισκέπτες. Ωστόσο, ένας άνδρας στην Κίνα αγνόησε αυτά τα στοιχειώδη πράγματα σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο σόκαρε το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά πυροδότησε και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ένα βίντεο με την άθλια κατάσταση του ξενοδοχείου κυκλοφορεί ευρέως στο X. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, ο επισκέπτης ήταν ένας μανιακός παίκτης online παιχνιδιών που είχε κάνει κράτηση για διαμονή στο κατάλυμα στην Τσανγκτσούν για δύο χρόνια. Σύμφωνα με το προσωπικό καθαριότητας, μόλις που έβγαινε από το δωμάτιο.
Το βίντεο κατέγραψε αμέτρητα βρώμικα και τσαλακωμένα περιτυλίγματα φαγητού, άδεια μπουκάλια και κουτιά αναψυκτικών, καθώς και κουτιά με φαγητό για πακέτο στριμωγμένα σχεδόν σε κάθε γωνιά του δωματίου. Δύο καρέκλες παιχνιδιών και ένα τραπέζι ξεπρόβαλλαν κάτω από το σωρό των σκουπιδιών που ήταν πεταμένα σε όλο το έδαφος. Το μπάνιο ήταν εξίσου φρικτό, με εκατοντάδες μουσκεμένο χαρτί υγείας και πεταμένα αντικείμενα σκορπισμένα στο πάτωμα, καλύπτοντας την τουαλέτα και τον νιπτήρα. Στα αηδιαστικά γραφικά προστέθηκε και το γεγονός ότι ένα παχύ στρώμα βρωμιάς συσσωρεύτηκε παντού.
Η εκτεταμένη διαδικασία καθαρισμού, ακολουθούμενη από απολύμανση του δωματίου, διήρκεσε τρεις ημέρες, ισχυρίστηκε η Sun. Ακόμα και τότε, η διεύθυνση του ξενοδοχείου αποκάλυψε ότι υπήρχαν ορατές ζημιές, οι οποίες θα απαιτούσαν εις βάθος ανακαίνιση πριν το δωμάτιο ανοίξει ξανά για τους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο παρέχει διαμονή σε παίκτες Esports, εξοπλισμένους με εξοπλισμό ηλεκτρονικών παιχνιδιών, γρήγορο internet και ειδικές καρέκλες παιχνιδιών.
«Ακόμα και μετά τον βαθύ καθαρισμό, θα θέλατε να είστε ο επόμενος πελάτης σε αυτό το δωμάτιο;» ρώτησε ένας χρήστης. «Πώς και κανείς δεν το μύρισε αυτό;» αναρωτήθηκε ένας άλλος. «Ω, Θεέ μου. Δεν θα άντεχα αυτό το μπάνιο», παραδέχτηκε κάποιος. «Τον άφησαν εκεί μέσα για 2 χρόνια. Τι περιμένουν;» έγραψε ένα σχόλιο.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου ανέφερε ότι ο παίκτης δεν έχει ακόμη πληρώσει για πάνω από 10 ημέρες διαμονής του.
🔴 چین میں ایک غیر سماجی اور ویڈیو گیمز کے عادی شخص جو دو سال تک ہوٹل کے ایک کمرے میں رہتا رہا، اس کے کمرے کی تصاویر سامنے آئی ہیں۔ pic.twitter.com/tosA87vccy
— RTEUrdu (@RTEUrdu) December 20, 2025
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι εικόνες που σόκαραν το διαδίκτυο – ΦΩΤΟ-Vid
- Μαρινάκης για ελληνοτουρκικά: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα
- “Θυμηθείτε τα λόγια μου”: Τι θέλει να πετύχει ο Έλον Μασκ…σε 30 μήνες
- Θεσσαλονίκη: Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ για τα γεγονότα στην Πολυτεχνική Σχολή
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Γιατί η κυβέρνηση δεν ενημερώνει τον κ. Ανδρουλάκη;
- ΑΑΔΕ: Υπογραφή Μνημονίου Εκπαιδευτικής και Ερευνητικής Συνεργασίας με την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών
- Ο ελληνικός “κοσμικός τόπος” που εντυπωσίασε Ρώσο tiktoker, vid
- Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
- Κίνα: Ναυτικές και αεροπορικές περιπολίες πραγματοποιήθηκαν στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Ηράκλειο: Σύλληψη 30χρονου που είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης και δενδρύλλια









