Σε ένα από τα πιο θεαματικά εναέρια ακροβατικά που έχουν γίνει ποτέ στα ΗΑΕ, πέντε επίλεκτοι αθλητές wingsuit από το XDubai πραγματοποίησαν μια πτήση ακριβείας γύρω από τη Μαρίνα Ciel Dubai, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο.
Η Ciel Dubai Marina σηματοδότησε τα εγκαίνιά της με έναν από τους πιο τολμηρούς εναέριους εορτασμούς που έχουν διοργανωθεί ποτέ στην πόλη. Σε συνεργασία με την XDubai και το Υπουργείο Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι (DET), το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο μετέτρεψε τον ουρανό πάνω από τη Μαρίνα του Ντουμπάι σε σκηνικό για ένα δραματικό κόλπο ακριβείας με wingsuit.
Με ύψος 377 μέτρα , το ξενοδοχείο προσφέρει 82 ορόφους εντυπωσιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε μια από τις πιο διάσημες περιοχές του Ντουμπάι.
Για να τιμήσουν αυτό το ορόσημο, πέντε επίλεκτοι αθλητές με wingsuit της XDubai πραγματοποίησαν μια εκπληκτική πτήση σχηματισμού πάνω από τη Μαρίνα του Ντουμπάι. Ο επικεφαλής αθλητής εκτέλεσε μια εντυπωσιακή πτήση μέσα από το εμβληματικό αρχιτεκτονικό κεντρικό κομμάτι του Ciel – την «τρύπα της βελόνας» – περνώντας με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χλμ./ώρα. Διατηρώντας τον σχηματισμό με την ομάδα, οι υπόλοιποι αθλητές ανέπτυξαν συντονισμένα χρωματικά εφέ με γνώμονα την ασφάλεια, δημιουργώντας ένα ζωντανό εναέριο μονοπάτι με φόντο τον ορίζοντα.
Ένα ειδικά κατασκευασμένο FPV drone κατέγραψε δυναμικά, κινηματογραφικά πλάνα καθώς οι wingsuiters πετούσαν γύρω και πάνω από τον πύργο, παρουσιάζοντας γωνίες και προοπτικές που ήταν αδύνατο να παρατηρηθούν από το έδαφος.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:
Dubai’s skyline became the stage for Ciel Dubai Marina.@XDubai athletes soared through the “Eye of the Needle” at 200+ km/h.
— Visit Dubai USA (@VisitDubai_US) January 26, 2026
Part of the @VignetteHotels, Ciel marks a bold new chapter for #TheFirstGroup —redefining hospitality in the UAE.#CielDubaiMarina #VisitDubai #XDubai pic.twitter.com/oN0j3iksTy
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-KEYSTONE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τουρίστες να ρισκάρουν τη ζωή τους για μια selfie στα Κανάρια Νησιά
- Τσουκαλάς για funds: Να εφαρμόσουν την απόφαση του Αρείου Πάγου – Η κυβέρνηση να μην κάνει τον Πόντιο Πιλάτο
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6.50 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις στους πολίτες
- Χρηματοδότηση έως 40.000 ευρώ για startups/ΜμΕ που καινοτομούν στον τομέα των φυτικών πρωτεϊνών
- Δήλωση Μελόνι μετά τα χθεσινά επεισόδια: «Εχθροί της Ιταλίας, διαδηλώνουν κατά των Ολυμπιακών Αγώνων»
- Άκης Σκέρτσος: Επιβεβλημένη η επίτευξη συναίνεσης στη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Επεισοδιακή καταδίωξη χθες βράδυ στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Σεισμός μεγέθους 5,5 Ρίχτερ στην Κούβα
- Τα πράγματα που πρέπει πάντα να ελέγχετε στο σπίτι σας όταν επανέρχεται το ρεύμα μετά από διακοπή
- Η «δεύτερη ευκαιρία» του Τραμπ στον Μητσοτάκη για τον «νέο ΟΗΕ» που στήνει









