• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σήμερα η μουσική βραδιά της Eurovision – Εμφανίζεται η Ελλάδα

Σήμερα η μουσική βραδιά της Eurovision – Εμφανίζεται η Ελλάδα

Η πανδημία του κορωνοϊού κατάφερε για πρώτη φορά έπειτα από 62 χρόνια να ακυρώσει τον διαγωνισμό της Eurovision.

Αν λοιπόν ο κορωνοϊός δεν σάρωνε την Ευρώπη, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, αυτή την εβδομάδα θα ζούσαμε στον ρυθμό της Eurovision, από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Παρά την ακύρωση του διαγωνιστικού κομματιού, η EBU φρόντισε να προβάλει δύο ειδικές εκπομπές που θα αντικαταστήσουν τους δύο παραδοσιακούς ημιτελικούς της Eurovision.

Οι δύο αυτές εκπομπές φέρουν τον τίτλο Eurovision Song Celebration 2020 και θα μεταδοθούν μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube. Η πρεμιέρα έγινε την Τρίτη το βράδυ, στις 22.00, με την παρουσίαση των συμμετοχών που είχαν κληρωθεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Απόψε και η Ελλάδα στην δεύτερη εκπομπή της Eurovision
Το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής της Eurovision θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 22.00 και σε αυτό θα παρουσιαστεί και η Ελλάδα. Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τις χώρες που θα λάμβαναν μέρος στον 2ο ημιτελικό, μαζί με τις υπόλοιπες 3 χώρες από τις Big 5, δηλαδή τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε συμμετοχή στη Eurovision θα παρουσιαστεί με τη σειρά που κληρώθηκε, σαν να διαγωνιζόταν κανονικά για το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. Ανάμεσα στις συμμετοχές του 2ου ημιτελικού βρίσκεται και η συμμετοχή της Ελλάδας με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το κομμάτι Supergirl.

Φυσικά, η όλη βραδιά δεν θα περιλαμβάνει διαγωνιστικό κομμάτι. Μεταξύ των εκπλήξεων ωστόσο της βραδιάς είναι πως θα παρακολουθήσουμε πως οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες από τη Eurovision 2020 ζουν στην καθημερινότητά τους, που μένουν, με μια περιήγηση στο σπίτι τους ή κι ακόμα να δούμε πως… μαγειρεύουν.

Σύμφωνα με τον OAGEE Greece σε αυτή τη δεύτερη εκπομπή θα υπάρξουν Fan Recaps, δηλαδή αντί των συνηθισμένων recaps των τραγουδιών που βλέπουμε μετά την παρουσίασή τους, θα προβληθούν βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από βίντεο που έχουν στείλει οι φίλοι του διαγωνισμού και περιλαμβάνουν 20 δευτερόλεπτα από καθένα από τα τραγούδια που συμμετέχουν στη Eurovision 2020!

Μπορείτε να δείτε την Eurovision στο κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRpjHHu8ivVWs73uxHlWwFA

iefimerida / photo unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •