• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σάλος προκλήθηκε με την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Σάλος προκλήθηκε με την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Αντιδράσεις προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε στα social media η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια” έγραψε η γνωστή ηθοποιός κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορήσουν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ηθοποιού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού αλλά και για δυο απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης σε συναδέλφους του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να συνεργαστούν μιας και καλλιτεχνικά τους εκτιμά πολύ χωρίς να ενδιαφέρεται για τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

“Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Δείτε σχόλια με τις αντιδράσεις χρηστών των social media:

(thestival)