To Ηρώδειο θα παρουσιάσει τον συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη στις 10 και 13 Οκτωβρίου στη συναυλία «Ελλάδα, στους ώμους τη γη κουβαλάς». Αρχικά αναμενόταν να πραγματοποιηθεί μια συναυλία ωστόσο λόγω της εξαντλήσεως των εισιτηρίων από την τεράστια προσέλευση του κόσμου θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη!
Ο πλήρης στίχος είναι: «Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς, εσύ που χάραξες τους δρόμους, τη φωνή σου να βρεις ζητάς», είχε αναφέρει παλαιότερα ο κ. Σπανουδάκης.
Έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο facebook:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν να γεμίσει το Ηρώδειο και να χρειαζόμαστε και δεύτερη συναυλία. Δεν το περίμενα και βέβαια δεν θα διεκδικήσω τίποτα από αυτήν την επιτυχία. Μόνο να ευχαριστήσω όσους, άγνωστους σ’ εμένα συνέβαλαν.
Όπως ξέρετε ο Χριστός πολλές φορές δείχνει το θέλημα του μέσω των ανθρώπων. Μπορεί να είναι κάποιοι της επιτροπής του Ηρωδείου, μπορεί να είναι κάποιοι που με αγαπάνε και δεν τους ξέρω κλπ. Όποιοι κι αν είναι τους ευχαριστώ και κυρίως ευχαριστώ εσάς που χρόνια τώρα με πιστεύετε.
Καλή αντάμωση 10 και 13 Οκτωβρίου.
Νάστε όλοι καλά και πάντα κοντά Του.
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης όταν είχε κάνει παλαιότερα συναυλία με το ίδιο θέμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ρωτήθηκε τι εύχεται να αποκομίσουν όσοι θα έρθουν για να τον ακούσουν απάντησε αμέσως:
“Χριστό και Ελλάδα”.
photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θ. Κοντογεώργης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη για διάλογο, περιμένουμε την εκπροσώπηση των αγροτών
- Αλλαγή δεδομένων από σήμερα στην Τσεχία; Οι Βρυξέλλες σε δύσκολη θέση
- Τόκυο: Η έκπληξη που άφησε άφωνο τον Τζόνι Ντεπ – Ο Τζακ Σπάροου έγινε ιαπωνικό anime (vid,photo)
- Συνετρίβη ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος με 7 επιβαίνοντες
- Δολοφονία Λάλα στην Αράχωβα: Χειροπέδες σε έξι πληρωμένους εκτελεστές – Οι βαριές κατηγορίες
- Γαλλία: Συνδικάτα καλούν σε απεργία τους εργαζομένους στο Μουσείο του Λούβρου από τις 15 Δεκεμβρίου
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει και σήμερα από τη μία το μεσημέρι ο κόμβος στο Δερβένι
- Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση των χασάπηδων και των φραπέδων αποκαλεί τους αγρότες που διαμαρτύρονται «εγκληματική οργάνωση»
- Επίθεση από Ταλιμπάν του Πακιστάν σε περιοχή στα σύνορα με το Αφγανιστάν
- Αθήνα: Χειροπέδες σε 25χρονο για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου
Κύρια Θέματα









