Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου δημιούργησαν τον τόμο «Rockhouse: The Book» με περισσότερες από 170 εκπληκτικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών αρχείου, καθώς και ιστορικές λεπτομέρειες από το θέρετρο στο Νεγκρίλ στο δυτικό τμήμα της Τζαμάικα.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου σκαρφαλωμένα σε βράχους προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες ενός σύγχρονου προορισμού και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.
Ο μουσικός καλλιτέχνης, Shaggy, συνεισφέρει στον πρόλογο και η δημοσιογράφος Μπρίτζιντ Ράνσομ Ουάσινγκτον και η συγγραφέας Σάμερ Έλντεμάιρ υφαίνουν την ιστορία για το Rockhouse, αγαπημένο προορισμό από τη δεκαετία του ‘70, όταν δύο αρχιτέκτονες από το Σικάγο και μαθητευόμενοι του Φρανκ Λόιντ Ράιτ σχεδίασαν τον παράδεισο στο νησί.
Το βιβλίο καταγράφει τη μακρόχρονη ιστορία του Rockhouse, τον μοναδικό σχεδιασμό, τις σήμα κατατεθέν συνταγές στα εστιατόριά του, καθώς και τη δέσμευσή του για αναζωογονητικές διακοπές.
Συναρπαστική σκηνή της θρυλικής ταινίας «Papillon» του 1973 που ήταν υποψήφια για Όσκαρ, με πρωταγωνιστές τους Στιβ ΜακΚουίν και Ντάστιν Χόφμαν γυρίστηκε στο ξενοδοχείο.
Το βιβλίο «Rockhouse: The Book» θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο