Ξεπεράστε το Matrix

Οι πληροφορίες είναι πολύτιμες μόνο αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσουν, να αναπτύξουν και να δώσουν πνευματικότητα και νόημα στην ζωή σας.

Εάν δεν εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό, τότε είναι απλώς άλλη μια ανούσια απόσπαση της προσοχής.
Ο σκοπός του Μάτριξ είναι η διάσπαση της προσοχής.
Όταν σας αποσπά από τη δημιουργία και την πνευματικότητα το Μάτριξ κερδίζει. Όταν δεν έχετε χρόνο να φανταστείτε με τι μοιάζει αυτή η ζωή ή να την αισθανθείτε πραγματικά έχοντας τον έλεγχο, το Μάτριξ κερδίζει.
Είναι πραγματικά ένα σύστημα συμμόρφωσης, εφησυχασμού και άνεσης. Με άλλα λόγια, όλοι συνεισφέρουμε στο να υπάρχει με το δικό μας τρόπο. Με τη δική μας ελεύθερη βούληση βάζουμε τούβλα σε αυτόν τον τοίχο που μας χωρίζει από το φως, διότι είναι αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι και νιώθουμε ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε.
Το παράδειγμα της ζωής των καταναλωτών έχει καταλάβει τη ζωή μας, καθώς ο πολιτισμός, οι διασημότητες, το απέραντο δράμα του πολιτικού θεάματος, και η απέραντη επιθυμία να μην ξεχωρίζουμε μέσα από το κοπάδι, έχει γίνει τρόπος ζωής. Σκεφτείτε πόση ενέργεια σπαταλούν τα social media για να μας βάλουν σε αυτό το μαντρί.
Εάν παρακολουθείτε το μυαλό και τη ζωή σας, θα προσέξετε τελικά ότι όλες οι θεωρίες συνωμοσίας, οι άσχημες ειδήσεις, τα παγκόσμια γεγονότα, η ιστορία που αποσιωπήθηκε, και η συλλογική κερδοσκοπία, είναι πράγματα που θα πρέπει να τα αναγνωρίζετε σαν αναγκαία βήματα στο δρόμο της αφύπνισης.
Ο σκοπός στο ταξίδι της ψυχής είναι να ταρακουνηθεί το μυαλό από τις σύγχρονες αντιλήψεις, να δούμε την μικρή χρονική διάρκεια της ζωής που αντιλαμβανόμαστε πραγματικά και την επείγουσα ανάγκη να προχωρήσουμε στην αλήθεια παρά τα οποιαδήποτε εμπόδια και δυνάμεις που επιθυμούν να ελέγξουν το πνεύμα με σκοπό την κατάκτηση της αθάνατης ψυχή μας.
Πρόκειται για μια διαδικασία ανάπτυξης μέσα στο Μάτριξ, και αν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, η διαίσθησή σας θα σας πει πότε μπορείτε να βγείτε από τη σπηλιά για να μην ακούτε πλέον τις ψεύτικες αφηγήσεις και εικόνες που σας παρουσιάζουν για πραγματικότητα.
Το Μάτριξ μας εκπαιδεύει να είμαστε μέλη αυτού του κοπαδιού, αλλά αυτό δεν είναι η αληθινή φύση μας. Είμαστε ελεύθεροι πνευματικά και ικανοί να φτάσουμε σε συνειδητοποίηση της φύσης και του προορισμού μας, αλλά όταν αυτή η συνειδητοποίηση πνίγεται εστιασμένη στην ύλη το να είσαι μέρος του κοπαδιού είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Όσο λιγότερο σε επηρεάζει η ύλη, τόσο περισσότερο σου αρέσει να είσαι μόνος.
Ακολουθώντας τη φωνή της ψυχής δημιουργείς το δικό σου μονοπάτι.
Μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά ανάμεσα στην τρύπα του κουνελιού και την δυνατότητα ύπαρξης στην σφαίρα των άπειρων δυνατοτήτων;
Είστε έτοιμοι να πετάξετε πάνω από και πέρα ​​από τα τείχη της νοητικής ψυχολογικής φυλακής που βρισκόμαστε;
Σίγουρα όχι. Θα γίνει κάποια στιγμή αρκεί να το θέλετε και να μην εγκαταλείψετε το Φως.
H συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων εξακολουθούν να μολύνονται μέσα από την ανελέητη επίθεση πληροφοριών που βομβαρδίζουν τις αισθήσεις και αλλοιώνουν τη διάθεσή τους. Αναζητώντας επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων τους κλείνουν τα μάτια καθώς το μάτριξ τραβάει την ανθρώπινη ενέργεια, δεσμεύοντας και κρατώντας την ψυχή κάτω στο σκοτάδι. Ο φόβος είναι δεσμώτης του μυαλού και είναι το πρώτο που πρέπει να διώξουμε έτσι ώστε να αντικρύσουμε τις πρώτες φωτεινές ακτίνες ελευθερίας.
Μπορείς να αντιληφθείς τα δεσμά σου μόνο αν ψάχνεις δικαιοσύνη, μετακινείσαι και ερευνάς, χωρίς να κρατάς σφιχτά οτιδήποτε σου δίνουν σαν δεδομένο.
Η συνειδητοποίηση έρχεται όταν καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν ήσουν ελεύθερος ουσιαστικά έξω από την κρατική ή κοινωνική μηχανή. Όλα όσα αντιλαμβάνεσαι, νομίζεις ότι γνωρίζεις και βιώνεις, είναι μέρος του Μάτριξ. Το Μάτριξ βρίσκεται προγραμματισμένο στο νου σου για να βλέπεις και να βιώνεις πολλές στιγμές εικονικής ζωής.
Στη σημερινή μας ζωή θεωρώ ότι είναι ακόμη πιο επιτακτικό να παρακάμψουμε το Μάτριξ και τον υλισμό, καθώς μετά από μια περίοδο ευημερίας έρχεται η στέρηση της. Ο ενορχηστρωτής με το οργανωμένο του σχέδιο, θέλει να αποκτήσει περισσότερη δύναμη πάνω στους λαούς, με στόχο την απόλυτη εξάντληση και υποταγή τους.
Μέσω της κοινωνικής μηχανής, των ΜΜΕ, το εκπαιδευτικό σύστημα, το πλασάρισμα λάθος και ανώμαλων αξιών, τη συνεχή δημιουργία αναγκών για υλικά αγαθά, την επιστήμη και την τεχνολογία, δίνουν ένα καλά μελετημένο τρόπο ζωής που χειραγωγεί και ελέγχει τεχνολογικά τα πάντα.
Ο έλεγχος μέσα από την τεχνολογία έχει περάσει πραγματικά σε επίπεδα φαντασίας, από τα κινητά και τα κομπιούτερ, στα τσιπάκια και δορυφόρους, κρυφές ή φανερές κάμερες κι ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο αρρωστημένος νους.
Η επιστήμη ξεπερνά κάθε μέρα κόκκινες γραμμές ηθικής πατώντας σε επικίνδυνα μονοπάτια, με το DNA ανθρώπων, ζώων και φυτών να παραβιάζεται και να ανασκευάζεται. Οι άνθρωποι ακολουθούν υπνωτισμένοι τα παιχνίδια εξουσίας, χωρίς να αντιλαμβάνονται την κόντρα του Μ.Α.Τ.Σ με τον Δημιουργό Πατέρα να φτάνει στον τελικό της κύκλο.
Μέσα στο Μάτριξ ο άνθρωπος καλείται να βρει τρόπο γνωριμίας με το Πνεύμα, με τον συμπαντικό Νού που θα τον οδηγήσει στη Θέωση.
Πολλοί πιστεύουν ότι ο αγώνας επιβίωσης θα γίνει πιο εύκολος διαλέγοντας να τη βγάλουν καθαρή μέσα στο Matrix κι ας είναι υποταγμένοι.
Δεν θέλουν τα λεφτά, το οικόπεδο, ή την επιχείρηση σου. Θέλουν να σε αλυσοδέσουν και να σε βάλουν ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι, έτσι ώστε να χάσεις κάθε επαφή με την Αλήθεια και το Φως. Στο τέλος θα πάρουν την ψυχή σου.
Μέσα στο σκοτάδι δοκιμαζόμαστε και παλεύουμε να δραπετεύσουμε στην Ελευθερία και το Φως του Χριστού. Κανείς δεν είναι άμαχος και όλα στη ζωή μας είναι μια επιλογή.
Είναι χαρακτηριστική αυτή η σύντομη σκηνή στην Τριλογία του Matrix, οπως είναι ολοφάνερο ότι οι συγγραφείς των έργων είχαν κάποια «Γνώση», προσθέτοντας εικόνες στο μυαλό μας.

A Glimpse of Light

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu