Τα κοινά χαρακτηριστικά των όμορφων ψυχών

Οι ψυχές είναι άυλες, φωτεινές, δεν έχουν ηλικία, δεν ταιριάζουν με το γήινο συναισθηματικό φόρτο του σκοτεινού μυαλού μας αλλά συνοδεύουν το φθαρτό σώμα μας.

Περνούν μέσα από κύματα απροσδόκητων δυσκολιών και αποκτούν τη δική τους τάση ζωής, αντιμετωπίζοντας τα πάντα με επιφυλακτικότητα και ένα βαθύ χαμόγελο κατανόησης. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια ψυχή από τα μάτια, όπου θα ανακαλύψετε στο βάθος λύπη και υπομονή.
* Δεν ταιριάζουν εύκολα με τους άλλους.
Μπορείτε να καταλάβετε τους ανθρώπους γύρω σας και να αισθανθείτε τη σύνδεση αλλά μέχρι εκεί. Δύσκολα συνδέονται με τους ανθρώπους γύρω τους, καθώς η πνευματική τους ηλικία δεν ευθυγραμμίζεται σχεδόν ποτέ με τους άλλους. Αυτό τους τοποθετεί σε μια πολύ ξεχωριστή απομονωμένη φυσαλίδα στον χώρο. Δεν σταματούν όμως να έχουν καλές επικοινωνιακές αλληλεπιδράσεις και θέλουν να ωφελούν το περιβάλλον τους. Το βλέμμα τους μαγνητίζει και διαπερνάει την ψυχή. Με σταθερή ματιά μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στους άλλους.
* Επιθυμούν τη Γνώση
Πάντα θέλουν να μαθαίνουν περισσότερα, προσπαθώντας να κατανοήσουν περισσότερες λεπτομέρειες παρατηρώντας και συνδέοντας όσα χαμένα κομμάτια βρίσκουν στον δρόμο τους. Κατανοούν ότι η γνώση είναι δύναμη, όχι μόνο για τον κόσμο γύρω τους αλλά κυρίως για τον εαυτό τους. Η αναζήτηση της γνώσης παίρνει μια δική της ζωή ανασαίνοντας μέσα τους. Δεν είναι περίεργο για αυτές τις ψυχές να περάσουν αμέτρητες ώρες έρευνας πάνω σε θέματα που ενδιαφέρονται.
* Δεν τα πάνε καλά με άτομα της ηλικίας τους
Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι η φυσική τους ηλικία δεν ευθυγραμμίζεται με την πνευματική. Οι εμπειρίες τους έχουν αφήσει μια πικρή γεύση του κόσμου και εαυτού τους. Δεν υποτιμούν τους συνομήλικους αλλά δεν μοιράζονται την ίδια ικανότητα και φλόγα για αναζήτηση και συζήτηση.
* Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μένουν μόνοι τους
Αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά τους. Έχουν μάθει να είναι άνετοι με τη φωνή του μυαλού τους, να είναι ανεξάρτητοι και ελεύθεροι από δεσμεύσεις. Προτιμούν την ησυχία και αναζητούν όλο και περισσότερο χρόνο να περνούν μόνοι τους, χωρίς να σημαίνει ότι απομονώνουν τα άτομα του κοινωνικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος.
* Χαίρονται στη φύση περισσότερο από οπουδήποτε αλλού
Όταν τους δίνεται η δυνατότητα μιας βόλτας στην πόλη ή μια βόλτα μέσα στο δάσος, επιλέγουν την πιο φυσική και απλή επιλογή. Τα σύνθετα στοιχεία της φύσης τους γοητεύουν και τους προσφέρουν άνεση. Δεν είναι θύματα του καταναλωτισμού και δεν αναζητούν την πολυτέλεια στη ζωή τους για να νιώσουν σημαντικοί. Αντλούν ενέργεια και χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα αρκεί να έχουν ουσία και νόημα ύπαρξης. Οι ενέργειές τους διακρίνονται από καθαρότητα έκφρασης απλότητα και έχουν το στίγμα της δικής τους προσωπικότητας. Θέλουν το τελικό αποτέλεσμα κάθε εργασίας να έχει αντίκτυπο και να εξυπηρετεί τους άλλους, μεταφέροντας κάτι από τη δική τους ψυχή στους άλλους.
* Θέλουν να έχει νόημα η ζωή τους.
Αναζητούν νόημα μέσα από την Γνώση της Αλήθειας όπως επίσης και από στοιχεία της ζωής τους. Δίνουν βάση στη διαισθητική τους ικανότητα και μπορούν να αναγνωρίσουν φωτεινές αλήθειες μέσα από το χάος της ζωής. Προτιμούν το λιγότερο κακό από το απόλυτο κακό και μπορούν να ζήσουν τη ζωή με τους όρους της παίρνοντας θέση μάχης, χωρίς να θεωρούν τίποτα τυχαίο, χωρίς να υποτιμούν ανθρώπους και χωρίς να παραβλέπουν φαινομενικά ανόητα γεγονότα της ζωής. Βλέπουν τον κόσμο με οδηγό την αγάπη που φιλτράρει και καθαρίζει τις σκοτεινές πτυχές και προσαρμόζουν ανάλογα τη συμπεριφορά, τα λόγια και οι πράξεις τους. Είναι ψυχές ευαίσθητες που ποτίστηκαν με δάκρυα και σκληρές αναμνήσεις. Είναι ευλογημένοι άνθρωποι με σπάνια καθαρή ψυχή μικρού παιδιού.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu