Οι κύριες επιρροές που ελέγχουν το υποσυνείδητο μυαλό σας

“Μέχρι να κάνετε το ασυνείδητο συνειδητό, αυτό θα κατευθύνει τη ζωή σας και θα το ονομάζετε τύχη. "~ Carl Jung

Αναποδογυρίστε το απόσπασμα του Δρ Jung και πείτε ότι από τη στιγμή που αποκτήσατε επίγνωση των ασυνείδητων δυνάμεων που σας κατευθύνουν, θα ζήσετε την ελευθερία και θα αποκτήσετε νέο έλεγχο στη ζωή σας.
Αυτή η συνειδητοποίηση μας δίνει πραγματικά εξαιρετική δύναμη.
Με βάση αυτό που γνωρίζουμε για τον εγκέφαλο, το μυαλό και τη συνείδηση, οι περισσότερες αποφάσεις μας γίνονται χωρίς συνειδητή σκέψη, δηλαδή παίρνονται κάτω από χαμηλή ψυχική δραστηριότητα που συμβαίνει αυτόματα.
Αυτό το επίπεδο σκέψης είναι το προϊόν του υποσυνείδητου μυαλού. Σε αντίθεση με αυτό που πολλοί θα ήθελαν να πιστέψουν, η λήψη αποφάσεων είναι μια διαδικασία που χειρίζεται σε μεγάλο βαθμό την ασυναίσθητη ψυχική δραστηριότητα. Μια ομάδα επιστημόνων έχει ανακαλύψει πώς ο εγκέφαλος προετοιμάζει ασυνείδητα τις αποφάσεις μας.
Πολλές διαδικασίες στον εγκέφαλο συμβαίνουν αυτόματα και χωρίς ανάμειξη της συνειδητότητάς μας. Αυτό εμποδίζει το μυαλό μας να υπερφορτωθεί με απλές εργασίες ρουτίνας, αλλά όταν πρόκειται για αποφάσεις, έχουμε την τάση να υποθέτουμε ότι γίνονται από το συνειδητό μυαλό μας.
Με άλλα λόγια, τις περισσότερες φορές είμαστε στον αυτόματο πιλότο.
Το γεγονός ότι η υποσυνείδητη διαφήμιση μπορεί να αλλάξει τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών είναι καλά οργανωμένη και αυτό είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πρακτική στον τομέα της διαφήμισης. Είναι, ίσως, η πιο απροκάλυπτη απ ‘ευθείας μορφή παραβίασης του υποσυνείδητου μυαλού. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα γύρω μας που παρεμβαίνουν καθημερινά στον υποσυνείδητο προγραμματισμό μας.
1.) Ομορφιά – Το 2017, το περιοδικό Forbes υπολόγισε ότι η βιομηχανία της ομορφιάς αξίζει σχεδόν μισό τρισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο στις ΗΠΑ. Είναι τόσο προσοδοφόρα, λόγω του τρόπου που προβάλλει την εικόνα του σώματος που χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών και την παραμόρφωση της σεξουαλικής ταυτότητας. Μια ιδανική αλλά ανέφικτη εκπροσώπηση ομορφιάς προβάλλεται παντού προκαλώντας αναστάτωση κυρίως στους νεότερους με την υπερσεξουαλικότητα.
2.) Η βία – Αυτή κυκλοφορεί παντού, – από τα νυχτερινά δελτία ειδήσεων και τη συντριπτική πλειονότητα τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, να παρουσιάζουν τη βία σαν λογική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η απειλή χρωματίζει το υποσυνείδητο του μυαλού με εικόνες θανάτου, βασανιστηρίων, μαχών, καταστροφής, πολέμου και κάθε διαστροφικής βίας. «Έχετε παρατηρήσει πώς φωνάζουν στις ειδήσεις οι παρουσιαστές στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και πόσο αναλυτικά παρουσιάζουν κάποια πορνογραφικά κομμάτια, ή κάποιο έγκλημα, κλπ; Με τον ίδιο τρόπο θα δείτε δίπλα δίπλα στον οδηγό τηλεόρασης, να ανακοινώνονται εκπομπές με θέμα «η κρίση του σεξ και η βίαιη συμπεριφορά» μαζί με τη σειρά ανίχνευσης εγκλημάτων CSI.
Ή εφημερίδα θα καταδικάσει απερίφραστα το σεξ και τη βία , αλλά στο τμήμα της ψυχαγωγίας θα υπάρχει τουλάχιστο μισή σελίδα από τη νέα ταινία «δράσης» που βγαίνει πρόσφατα στους κινηματογράφους και συνοδεύεται από μια φωτογραφία γυναικών με μπικίνι και ψηλά τακούνια να κρατούν αυτόματα όπλα και πολυβόλα.
3.) Απόκρυφοι Συμβολισμοί – Οι κλασικοί πλέον απόκρυφοι συμβολισμοί είναι παντού. Τα αποκρυφιστικά σύμβολα εμφανίζονται σε όλα τα ψυχαγωγικά μέσα ενημέρωσης, για μια συνεχή υπενθύμιση ότι οι σκοτεινές δυνάμεις παίζουν και κυριαρχούν τον κόσμο μας. Μπορούν να προκαλέσουν στο υποσυνείδητο το φόβο του θανάτου, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι η βασική κινητήρια δύναμη όλης της ανθρώπινης υποτακτικής συμπεριφοράς, όπως ο φόβος, η απληστία, και τη σφοδρή επιθυμία.
Είναι φανερό με βάση το είδος των συμβόλων ότι η Σατανολατρεία στη βιομηχανία του Hollywood σαφώς εργάζεται για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Σαμαέλ. Η λατρεία των σκοτεινών δυνάμεων με ιστορικά ντοκουμέντα, έχει συνδεθεί με ανθρωποθυσίες, παιδοφιλία και σεξουαλική διαστροφή, κατακερματισμό της ψυχής σε ελεγχόμενη μέρη, έλεγχο του νου και μεγάλη διαφθορά.
4.) Η υποκρισία της Εκκλησίας και του Κράτους – υποδαυλίζουν την ίδια την ανθρώπινη συμπεριφορά με ακραίες γνωστικές ασυμφωνίες. Τα πιο σημαίνοντα ιδρύματα κόσμο, – οι εκκλησίες και οι θεσμοί του κράτους, διαρκώς ασχολούνται με τις αξίες και τον τρόπο που πρέπει να ζούμε, αψηφώντας τους δηλωμένους στόχους τους και δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου θα ήταν πολύ διαφορετικό, αν αναπτυσσόταν η αρετή και οι πανανθρώπινες Χριστοκεντρικές αξίες των Ελλήνων. Αντίθετα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο να κυριαρχεί η στρεβλωμένη αίσθηση της πραγματικότητας.
Οι κυβερνήσεις βλέπουμε επίσης ότι είναι σχεδόν πάντα ένα σκάνδαλο διαφθοράς και πηγή κάθε κακού, ενώ εξαγγέλλουν προγράμματα δικαιοσύνης στον κόσμο μας.
5.) Θύμα Συνείδησης – Εάν πιστεύετε ότι είστε θύμα, τότε πιστεύετε επίσης ότι δεν έχετε ελευθερία και κανέναν έλεγχο στις επιλογές και τη ζωή σας.
Οι υπεύθυνοι της κατάντιας μας αγαπούν πολύ να παίζουν το ρόλο του θύματος, επειδή γνωρίζουν ότι αφήνει ένα σκοτεινό κενό στη ζωή κάποιου. Με την παρέμβαση τους κάνουν τους ανθρώπους να παραιτούνται και να κοιτάζουν σε άλλη κατεύθυνση, παραδίδοντας μέσα στην άγνοια τη δύναμή τους.
** Σκέψεις….
Όλη η συνειδητή ζωή μας είναι μια μορφή ονειροπόλησης. Το υποσυνείδητο δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με το συνειδητό μυαλό. Λειτουργεί στο επίπεδο της απεικόνισης.
Πολλές από τις επιδράσεις που αναφέρονται πιο πάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά νοητικές εικόνες μέσα στο μυαλό όλων μας, αλλά περνάνε άνετα στο συνειδητό, μέσα από την κουλτούρα μας.
Όταν συνειδητοποιείς που ζεις και ξυπνάς από αυτή την εκστατική κατάσταση είναι εξαιρετικά απελευθερωτικό.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu