• Αρχική
  • LIFE
  • ΣΧΕΣΕΙΣ
  • Οι δικές σας ιστορίες: «Δεν συνηθίζω να μπερδεύω τα προσωπικά μου, με τα επαγγελματικά μου και είναι κάτι που με αγχώνει»

Οι δικές σας ιστορίες: «Δεν συνηθίζω να μπερδεύω τα προσωπικά μου, με τα επαγγελματικά μου και είναι κάτι που με αγχώνει»

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα καινούρια δουλειά.

Ήμουν αρκετό καιρό άνεργη και αυτή η ευκαιρία ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Στο χώρο που εργάζομαι όμως, υπάρχει ένας άντρας που μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή, με τον οποίο έχουμε έρθει αρκετά κοντά ήδη. Από ότι έχω καταλάβει αρέσω και σε εκείνον.

Για την ώρα, το έχουμε κρατήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έχουμε πει κάτι για συνάντηση εκτός δουλειάς. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και τι θα πω, αν προκύψει τέτοια πρόταση. Δεν συνηθίζω να μπερδεύω τα προσωπικά μου με τα επαγγελματικά μου και είναι κάτι που με αγχώνει πολύ.

Φοβάμαι τα σχόλια των συναδέλφων, τι θα γίνει σε περίπτωση που αυτή η ιστορία δεν τσουλήσει, τι θα γίνει αν εκείνος με αφήσει κι εγώ συνεχίσω να τον θέλω και πόσο δύσκολο θα είναι να το ξεπεράσω αν τον βλέπω καθημερινά. Δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά. Μου αρέσει πολύ, αλλά έχω και πολύ ανάγκη αυτή τη δουλειά.

Για την ώρα, το κρατάω σε ένα φιλικό επίπεδο, με λίγο φλερτ και αρκετό χιούμορ, αλλά όπως το βλέπω το πράγμα σύντομα θα έρθει και η πρόταση για έξοδο εκτός δουλειάς και δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να αρνηθώ.

Θα ήθελα τις γνώμες σας, μήπως και καταφέρω να τον βγάλω από το μυαλό μου, γιατί να σας πω τη αλήθεια, θεωρώ αρκετά μεγάλο ρίσκο τις σχέσεις με συνάδελφο.

Ευχαριστώ πολύ,
Γιώτα

tlife

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu