Η ψυχή δεν είναι τεχνολογική κατασκευή

Η γοητεία της βιομηχανικής επανάστασης παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατεύθυνση της ανθρωπότητας.

Η μορφή που πήραν οι δυτικοποιημένες κοινωνίες – μέσα από τη μηχανή του υλικού πλούτου, υποβάθμισε την πνευματικότητα ενσωματώνοντας σταδιακά περισσότερες ανθρωποκεντρικές αξίες .
Το έντονο ενδιαφέρον στις λεγόμενες σύγχρονες τεχνολογίες της εποχής μας, εστιάζεται στην επέκταση της υπάκουης συμπεριφοράς του συνόλου των ανθρώπων.
Ολοένα και περισσότερα τεχνολογικά «τοτέμ» δίνονται, με καινοτομίες που ισχυρίζονται ότι αφορούν τη μείωση του φόρτου εργασίας.
Αμφισβητείται κάθε βήμα που προκαλεί αισιόδοξα την ευρηματική σκέψη, αποπροσανατολίζοντας και κατευθύνοντας τον κόσμο σε δικά της συμφέροντα.
Το ανελέητο κυνήγι και ο θάνατος της ιδιοφυΐας του Nikola Tesla, και του Wilhelm Reich, είναι κάποια από τα μαύρα παραδείγματα επίθεσης της «αναπτυγμένης» ελίτ, που καθοδηγεί και αναποδογυρίζει συνεχώς την κοινωνία φέρνοντάς την στη λίθινη πραγματικότητα που βιώνουμε.
Παρόλη την επιθετικότητα την υπονόμευση της ειρήνης την επιδείνωση της υγείας και τρόπου ζωής, εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η ευημερία του ανθρώπου και του φυσικού περιβάλλοντος έχουν πρωταρχική σημασία, προτείνοντας βολικά χημικά φάρμακα, χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει η πολυσυζητημένη σύγχρονη κοινωνία.
Η συνθετική ενέργεια μικροκυμάτων μιμήθηκε το ρυθμό και παλμό της ενέργειας, προσφέροντας στην ανθρωπότητα ένα παράλληλο μοντέλο ζωής, ο οποίος μας φθείρει ακόμη περισσότερο.
Αυτός ο κόσμος δεν είναι η δική μας πραγματικότητα ως πνευματικά ενεργειακά όντα. Είναι μια συνθετική πραγματικότητα που μας απομακρύνει από την συνειδητοποίηση του σκοπού της ζωής. Μας προκαλεί συνεχώς να εκφράζουμε και να ζούμε το «εδώ και τώρα» αυξάνοντας το κόστος της ύπαρξής μας και υπονομεύοντας κάθε πιθανότητα επιστροφής στο φως της δικής μας πατρίδας.
Οι αντιφάσεις μας κοιτούν στο πρόσωπο, στρεβλώνοντας το φυσικό ανθρώπινο ρυθμό. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από το λεγόμενο «υψηλό βιοτικό επίπεδο» που απαιτεί πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά ηλεκτρομαγνητικών μικροκυμάτων και ηλεκτρονικών gismos – προσομοιώσεων. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει έκρηξη στις παγκόσμιες αγορές, δημιουργώντας ένα μόνιμο σύννεφο ηλεκτρομαγνητικού νέφους – καθώς προσαρμόστηκαν σταδιακά από το «κρυφό χέρι του ελέγχου» για αυτή τη μορφή φυλάκισης της ανθρωπότητας.
Ένα βασικό στοιχείο αυτής της κατάληψης του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι το ‘singularity event’. Ένα σημείο όπου η αποθηκευμένη ισχύς του υπολογιστή θα ξεπερνά την ικανότητα του ενσυναίσθητου ανθρώπινου εγκεφάλου κατά την συνηθισμένη καθημερινή διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η γενετική μηχανική και η νανοτεχνολογία, γίνονται κανόνας και οι άνθρωποι περνούν την κόκκινη γραμμή που κρατά τον άνθρωπο ξεχωριστή ύπαρξη από τα τεχνολογικά προγραμματισμένα cyborgs.
Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο η ανθρώπινη φυλή θα έχει χάσει επαφή τόσο με την άυλη ψυχή του όσο και με την γήινη υπόστασή του.
Τα ηλεκτρομαγνητικά μικροκύματα προέρχονται από τους πονηρούς πύργους που στέλνουν κύματα, διαταράσσοντας την ισορροπία του ανθρώπινου εγκεφάλου, την καρδιά, το πέταγμα των πτηνών, των εντόμων, την ανάπτυξη των φυτών και την ατμοσφαιρική σταθερότητα.
Η ζωή μας κυριαρχείται από έναν τέλειο εργαλείο μαζικού ελέγχου του νου, ενώ συγχρόνως προσπαθούμε να εναρμονιστούμε με τον φυσικό παλμό της καρδιάς μας.
Η καρδιά όπως όλο το υλικό μας σώμα, είναι τεχνολογική κατασκευή και λειτουργεί ισορροπώντας με την ψυχή και το πνεύμα. Δραστηριοποιείται σε ένα μήκος κύματος το οποίο επηρεάζει την ανάπτυξή μας. Η διατήρηση της βιολογικής ζωής, προϋποθέτει την ύπαρξη της ψυχής μέσα στο σώμα που δείχνει ότι δεν έχει λυθεί ακόμη ο μεταξύ τους δεσμός. Για παράδειγμα στον «εγκεφαλικά νεκρό» καταργείται μεν ο προφορικός λόγος, αλλά συνεχίζει να εργάζεται η νοερά η ενέργεια.
Η κυριαρχία του ανθρώπινου πνεύματος πάνω στη υλική φύση μας είναι προσανατολισμένη στην αθάνατη ψυχή μας. Στην ψηφιακή εποχή μας επιχειρείται απόσπαση του ανθρώπου από τη φύση του μέσα από μια διαδικασία αντικατάστασής του με ποικίλα τεχνητά περιβάλλοντα (Artificial Environments).
Στο χώρο των υπολογιστών και του διαδικτύου το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον αντικαθίσταται από την εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality), οι φυσικοί νόμοι από το λογισμικό, η ύλη από την πληροφορία και οι ανθρώπινες αισθήσεις από ηλεκτρονικούς αισθητήρες.
Κάθε φυσική σχέση καταλύεται και η επαφή του ανθρώπου με την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεται, είναι υποχρεωτικά έμμεση. Το ανθρώπινο πρόσωπο εξαφανίζεται καθώς το αντικαθιστά η προβολή ενός ειδώλου (avatar) που περιπλανιέται ανώνυμο και ασώματο, στον ωκεανό της προσομοίωσης.
Το «τεχνητό πνεύμα» ΑΙ , δεν είναι συμφιλιωμένο με την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου,- αντίθετα υποτάσσει τον άνθρωπο στην ύλη, τραυματίζοντας την πνευματική του αυτοδυναμία. Ο άνθρωπος μπροστά στο δίλημμα της τεχνολογίας δείχνει καταδικασμένος να εξαργυρώνει την πρόοδο, με το βαρύ τίμημα της ελευθερίας του εγκλωβισμένος σε ονειροφαντασίες.
Πώς όμως ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να ονειρεύεται ότι θα επικρατήσει απέναντι στην τεχνολογία διατηρώντας αυτούσια την ψυχή του όταν παραμένει δέσμιος στο καταναλωτικό του πάθος; Πιστεύετε ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά gadgets θέλουν να απελευθερωθούν από την κουραστική τους καθημερινότητα ή τον τοξικό εθισμό τους;
Προϋπόθεση της τεχνολογικής ανάπτυξης είναι η επιθυμία του ανθρώπου για απόκτηση δύναμης, κέρδους, ευημερίας άνεσης και ευτυχίας. Χάνοντας την επίγνωση της ύπαρξής του και την προσμονή της απελευθέρωσης από τη φθορά, τον πόνο και την αδικία, τροφοδοτεί την απληστία του με μια τεχνητή πραγματικότητα που έχει ημερομηνία λήξης.
Η ανθρώπινη ψυχή θέλει να ζει με νόημα, δημιουργικότητα και χαρά, μακριά από ενοχικά σύνδρομα και ανομολόγητα απωθημένα που απορρέουν από τη στέρηση του φωτός.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη φάση όσο αναφορά την ανθρώπινη ύπαρξη. Μια νέα συνείδηση αναδύεται που έρχεται σε αντίθεση με την αξία του. Παρόλα αυτά το αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας -η ψυχή, μας παρακινεί να γυρίσουμε την παλίρροια και να φύγουμε από την αιχμαλωσία. Δεν μπορούμε να μετατρέψουμε αυτόν τον πλανήτη, ούτε να προσεγγίσουμε άλλους ανθρώπους με τόση συναισθηματική και πνευματική ερήμωση.
Η τεχνολογική μεταμφίεση της κόλασης έχει ήδη υιοθετήσει μια άλλη πραγματικότητα. Νέοι δορυφόροι έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε τετραγωνική ίντσα του πλανήτη και εκατομμύρια νέες «κεραίες» θα κατασκευαστούν για να μεταδίδουν επιπλέον παλμούς Wi-Fi σε πόλεις, κωμοπόλεις και την ύπαιθρο όλου του πλανήτη με 4G μεταδόσεις. Έχουν ήδη διατυπωθεί ανησυχίες για την αρνητική επίδραση στον άνθρωπο, τα ζώα, τα έντομα και τα φυτά. Οι 5G μεταδόσεις παρουσιάζουν ένα σχεδόν αδιανόητο κίνδυνο για τη ζωή.
Η ανθρωπότητα θα παραδώσει την ψυχή της στο θανατηφόρο τεχνολογικό παιχνίδι των κοσμοκρατόρων που θα προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε πλαστές ειδήσεις και μεγάλους όγκους εταιρικών πληροφοριών για να εμπλουτίζουν τα σκουπίδια.
Η αγνωσία μας επιτρέπει να συνεχίσουμε άπραγοι το φλερτ με την επόμενη τεχνολογική ατζέντα μεταμόρφωσης των ανθρώπων σε Cyborg. Εάν συνεχίσουμε να αδιαφορούμε θα μας οδηγήσει σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από μικροκύματα Wi-Fi, αποσυντονίζοντας μας από το φυσικό κανάλι επικοινωνίας μας με την Θεία πηγή όλης της ζωής.
Αναρωτηθείτε: Πόσο σοβαροί είμαστε να θέλουμε να μεταλλαχτούμε, να εγκαταλείψουμε την ψυχή μας και να καταλήξουμε στειρωμένοι, και αποστειρωμένοι σε μια εικονική πραγματικότητα χωρίς ελπίδα ύπαρξης και δημιουργίας;
Αφήστε αυτή τη σκέψη να σας κατευθύνει έξω από αυτή την φυλακή και τους δυνάστες μας. Αναζητήστε τις αθάνατες ρίζες σας και πάρτε τον έλεγχο του εαυτού σας ζητώντας την ελευθερία του άπειρου Φωτός.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu