8 εύκολα βήματα για να ανακαλύψετε την έμπνευση

Χρειάζεστε έμπνευση για δημιουργικότητα;

Ακολουθώντας το ένστικτό μας, μπορούμε να βρούμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε, ανεξάρτητα από την γνώμη και την πίεση των άλλων. Ίσως απογοητεύσει κάποιους, αλλά μην πτοείστε γιατί στην πραγματικότητα κανένας άλλος δεν είναι σε θέση να αισθάνεται καλύτερα αυτό που σας αντιπροσωπεύει.
* Μπορείτε να κάνετε την κάθε μέρα ξεχωριστή και να αγκαλιάσετε πολλές δυνατότητες για δημιουργικότητα! Βρίσκοντας μια πηγή έμπνευσης δεν σημαίνει ότι όλα θα γίνουν εύκολα δια μαγείας. Για τους περισσότερους από εμάς, η έμπνευση αποδεικνύεται ότι πατάει σε τεντωμένο σκοινί.
* Τα εξωτερικά ερεθίσματα μπορούν να σας αλλάξουν διάθεση και να ξυπνήσουν μνήμες. Στη φύση μας είναι χαραγμένη η έννοια της αγάπης και ευτυχίας, και αυτές τις ιδιότητες ψάχνουμε. Συχνά τρέφουμε αυταπάτες ψάχνοντας μακριά από τον εαυτό μας για αυτές τις ιδιότητες, ενώ στην πραγματικότητα όλα όσα επιδιώκουμε είναι μέσα μας. Η έμπνευση έρχεται σταδιακά αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και βλέποντας διαφορετικά οτιδήποτε σας τραβά την προσοχή. Αφαιρέστε την πίεση, χαλαρώστε και θα φτάσετε εύκολα σε δημιουργικές λύσεις.
* Σε κάθε κουλτούρα βρίσκεις μεγάλα μειονεκτήματα και προκαταλήψεις. Το να είσαι δημιουργικός απαιτεί ρίσκο και τόλμη. Η αμφισβήτηση του τι είναι «σωστό-λάθος» κρύβει μια μορφή έμπνευσης που πυροδοτεί την αναζήτηση οδηγώντας σε ώθηση για νέες σκέψεις. Αφήνοντας την περιέργεια να σε καθοδηγήσει, συνειδητοποιείς πόσο διαφορετικά ζεις την καθημερινότητα σου.
* Η μονοτονία δεν μπορεί να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα στη ζωή. Η μοναδικότητα του σπάνιου μπορεί να σας εμπνεύσει και να σχεδιάστε μικρές δραστικές αλλαγές. Θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε χωρίς ταλαιπωρία τη ζωή και την καριέρα σας.

* Η διαχρονική αξία των βιβλίων δεν μπορεί να αντικατασταθεί με την τεχνολογία. Τα βιβλία σπάνια απογοητεύουν εμπνέουν και ταξιδεύουν το μυαλό στη σφαίρα της πνευματικότητας. Μπορείτε να βρείτε επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο χιλιάδες διαφορετικά θέματα που ξεχωρίζουν και ανεβάζουν την ψυχική σας διάθεση.
* Ορισμένες από τις καλύτερες ιδέες ξεκινούν από ξεχωριστά κομμάτια άσχετων σκέψεων, αλλά ο συνδυασμός τους μπορεί να οδηγήσει σε ένα αριστούργημα. Εξετάστε προσεκτικά τι ταιριάζουν και μπορούν να παίξουν συγχρόνως μαζί.
* Μην φοβάστε την αποτυχία! Το ρίσκο και οι παρακινδυνευμένες ενέργειες κρύβουν έμπνευση δημιουργίας και αντίσταση στην ακινησία μιας δεδομένης κατάστασης που είναι λάθος. Αν φοβάστε θα σας κρατήσει πίσω.
* Περάστε χρόνο με ανθρώπους που εμπνέουν και σας υποστηρίζουν. Η αισιοδοξία είναι τροφή του υποσυνείδητου μυαλού, και έχει την εκπληκτική ικανότητα να αλλάξει το παρελθόν και να απελευθερώσει την αρνητικότητα. Η επικοινωνία με συνειδητά όμορφους ανθρώπους, θα σας δώσουν εμπνευσμένες εικόνες και ήχους, επεκτείνοντας τη φαντασία σας. Εάν έχετε την πρόθεση να αλλάξετε τη ζωή σας, βάλτε σε ενέργεια την έμπνευση που οραματίζεστε.
Ρωτήστε τον εαυτό σας: Θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο; Μπορεί να έχει εξέλιξη και να αναπτύξει τη σκέψη διατηρώντας τα προσωπικά χαρακτηριστικά μου; Όποιος έχει την δυνατότητα να εμπνέει τις προσπάθειές σας, είναι πολύτιμος δάσκαλος και σύμμαχος στη ζωή σας.
Ποια πράγματα, ερεθίσματα, συναισθήματα, γεγονότα και συνθήκες, δίνουν χρώμα στη ζωή μας; Πού βρίσκεται η πηγή αυτής της «πνοής» που μας «εμπνέει»;
Οι μικρές στιγμές χαράς συνθέτουν την ευτυχία στη ζωή καθώς αποτελείται από μικρά πράγματα – ένα χαμόγελο, ένα χέρι βοηθείας, φροντίδα και χαμόγελο. Η έμπνευση της ζωής έχει μέσα της πάθος για δημιουργία και αγάπη. Δοκιμάστε αυτή την απλή συμβουλή: όταν παρατηρήσετε κάτι θετικό στους άλλους ανθρώπους, πείτε το! Οι ευκαιρίες να δώσουμε έμπνευση στον εαυτό μας και τους άλλους είναι άπειρες και όταν υπάρχει αγάπη, πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Θα νιώσετε ότι εσείς παίρνετε περισσότερη αγάπη από ότι δίνετε. Αγκαλιάστε την πραγματική σας φύση και εμπνευστείτε τα πάντα στο σύμπαν.
Η αγάπη μας ενώνει με τον Δημιουργό μας, μπορεί να θεραπεύσει να και δημιουργήσει. Εμφανίζεται στο καλό που κάνουμε στους άλλους, συγχωρεί τα λάθη τις ατέλειες και αναγνωρίζει ποιοι πραγματικά είμαστε. Επιλέξτε αγάπη στην ζωή σας και εμπνευστείτε Φως!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu