Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση Κανάκη στους επικριτές του (Βίντεο)

Με το τραγούδι «Μου’πες θα φύγω» του Παύλου Σιδηρόπουλου ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα σαν πρόλογο για όσα θα ακολουθήσουν, με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά, στην συνέχεια στους επικριτές του.

Αρχικά μετέφερε το δίλημμα των συντελεστών για να συνεχίσουν την εκπομπή στην κανονική της ροή.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και είναι το εξής: ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση. Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι.

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε», πρόσθεσε σχετικά με τα επόμενα επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα.

Ενώ συνεχίζοντας σε όσα ανέφερε και στο χθεσινό τους επεισόδιο, συμπλήρωσε: «Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών.

Δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά. Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», είπε ο Αντώνης Κανάκης για την επίθεση που δέχονται από χθες το βράδυ σχετικά με όσα παρουσίασαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

newpost, scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί