Ο γνωστός ηθοποιός επισκέπτεται την Κεφαλονιά εδώ και 25 χρόνια αναπτύσσοντας στενούς δεσμούς με την περιοχή της Σκάλας, σαν να είναι το δεύτερο σπίτι του και μάλιστα σε πρόσφατη επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου τον τίμησε για την αγάπη του στο νησί ανακηρύσσοντάς τον Επίτιμο Δημότη.
Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και δήλωσε γεμάτος περηφάνεια ότι πλέον “είμαι και επίσημα Έλληνας”.
Έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο instagram:
Χθες, μετά από 25 χρόνια επίσκεψης στη Σκάλα στο ελληνικό νησί…@kefalonia_island_greece, Συναντήθηκα με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον δήμαρχο του νησιού, και μου έγινε η τιμή να γίνω επίτιμος δημότης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Θεόφιλο,@marina.vergottisκαι ιδιαίτερα@konstadinanikolovieni,@andreas.pollatos,@x.eriettaκαι όλοι στο@captains_bar_skala. Είμαι πλέον και επίσημα εν μέρει Έλληνας. ΓΙΑΜΑΣ!!!
Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λήξη συναγερμού στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»: Κατέβηκε ο άνδρας που απειλούσε να πέσει στο κενό
- «Η περιοχή με τον δικό της καιρό στη Λιουμπλιάνα» – Ένα έργο τέχνης “ανάσα δροσιάς” το καλοκαίρι – ΦΩΤΟ
- Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
- Συναγερμός στο Νοσοκομείο Ελπίς: ‘Ανδρας απειλεί να πέσει από τον 3ο όροφο
- Την Κυριακή ο Πάπας θα αγιοποιήσει τον 15χρονο «influencer του Θεού»- Χιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
- Σοκαριστικό πλάνο! Το Ισραήλ ρίχνει τεράστιο κτίριο στην Γάζα – ΒΙΝΤΕΟ
- Κι όμως υπάρχει επάγγελμα με 3,6 εκατομμύρια κενές θέσεις εργασίας παγκοσμίως! Γιατί “σβήνει” από τον χάρτη
- Εκεί που βρέθηκε ο Μεντβέντεφ δεν βρέθηκε τυχαία! Το μήνυμα που έστειλε ήταν ξεκάθαρο
- Λιβάνιος από Θεσσαλονίκη: «Στις 30/9 θα εγκριθεί ο προγραμματισμός των προσλήψεων για όλο το δημόσιο»
- Είναι 102 ετών και ανέβηκε στην κορυφή του όρους Φούτζι – Ο Ιάπωνας που έσπασε όλα τα ρεκόρ
Κύρια Θέματα

















