• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πυρά της γυναίκας του Όζι Όσμπορν εναντίον του Κάνιε Γουέστ

Πυρά της γυναίκας του Όζι Όσμπορν εναντίον του Κάνιε Γουέστ

Sharon Osbourne

Η Όσμπορν επέκρινε τον Κάνιε Γουέστ επειδή πήρε 2-5 εκατ. δολ. ως βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κρίσης της COVID-19, ενώ προσφατα έλαβε την ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου.

Η Σάρον Όσμπορν δεν μπορεί να πιστέψει ότι το brand Yeezy του Αμερικανού ράπερ, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δέχτηκε χρήματα από το Πρόγραμμα Προστασίας Paycheck, που ενισχύει με κεφάλαια επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού.

Η Όσμπορν επέκρινε τον Κάνιε επειδή έλαβε βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ύψους δύο έως πέντε εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, παρότι πρόσφατα ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας έλαβε την ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου.

«Δεν είναι δισεκατομμυριούχος;» ρώτησε η Σάρον Όσμπορν συμμετέχοντας ως προσκεκλημένη στο «The Talk» της Global. «Λοιπόν, θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια που διαθέτει και να τα επενδύσει στην εταιρεία του. Ξέρω προφανώς, ότι οι αεροπορικές εταιρείες έπρεπε να διασωθούν, αλλά και μικρές εταιρείες, που πραγματικά δεν διαθέτουν τόσο μεγάλα κεφάλαια στην τράπεζα, ώστε να βοηθηθούν να διατηρηθούν θέσεις εργασίας» τόνισε.

photo video screenhsot