• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πυρ και μανία η Ελισάβετ με τα τερτίπια του Πρίγκιπα Άντριου!

Πυρ και μανία η Ελισάβετ με τα τερτίπια του Πρίγκιπα Άντριου!

queen elizabeth 1 vid
Για ακόμα μια φορά σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Κλήθηκε να ασχοληθεί με τα τερτίπια ενός μέλους της Βασιλικής Οικογένειας, του γιού της Πρίγκιπα Άντριου.

Την ώρα που θρηνεί τον χαμό του συζύγου της επί 73 χρόνια, Πρίγκιπα Φίλιππου και το Σάββατο 17 Απριλίου ετοιμάζεται να τον κηδέψει, ο ατιμασμένος της γιός και μπλεγμένος σε σκάνδαλο παιδοφιλίας αφού ήταν φίλος του διαβόητου Τζέφρι Επστάιν απαίτησε να φορέσει τη στολή του Ναυάρχου.

Κι αυτό, ενώ δεν έχει καν αυτό τον τιμητικό τίτλο. Το άσχημο είναι ότι από την στιγμή που τελευταία επιθυμία του Πρίγκιπα Φίλιππου ήταν η κηδεία του να γίνει με στρατιωτικές τιμές, αυτό θα γίνει κατά το ήμισυ.

Η Βασίλισσα φαίνεται όπως μεταδίδει η Daily Mail να αποφάσισε ότι για να μην υπάρξει κανένα θέμα δεν θα φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ, και έτσι θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δεν θα φορούσε στολή αφού πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας όσον αφορά στους τίτλους και τα καθήκοντα…

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός αιώνα που τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας δεν θα φορέσουν στολή στην κηδεία Μονάρχη ή της συζύγου του.

newsit/ photo video screenshot