• Αρχική
  • LIFE
  • Πώς θα μοιάζει η ζωή μας στο Ηλιακό Σύστημα;

Πώς θα μοιάζει η ζωή μας στο Ηλιακό Σύστημα;

Αν η παγκόσμια κατάσταση της Γης απειληθεί και θέλετε να ξεφύγετε που θα θέλατε να πάτε;
{Vimeo}https://vimeo.com/108650530{/Vimeo}


Καθίστε αναπαυτικά και δείτε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να βγείς έξω από τον πλανήτη. Μερικοί  λαμπροί επιστήμονες πραγματικά προσπάθησαν σκληρά, για να συμβεί αυτό.
Το όνειρο της απόδρασης από τη Γη έχει δημιουργήσει εγκαταστάσεις και βάσεις στη Σελήνη ή τον Άρη, και δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, 
Μια επική ταινία μικρού μήκους από τον καλλιτέχνη ψηφιακής τεχνολογίας Erik Wernquist σας δίνει μια γεύση πώς πραγματικά πρόκειται να είναι, όταν οι άνθρωποι κατακτήσουν το Ηλιακό Σύστημα.
Σε λιγότερο από 4 λεπτά, το Wanderers μας ταξιδεύει μέσα από το Ηλιακό Σύστημα, καθώς οι άνθρωποι από το μέλλον πηδούν από το ψηλότερο γνωστό βράχο του Ηλιακού Συστήματος ή επιπλέουν μέσα στα σύννεφα του Κρόνου.
Το «Wanderers είναι ένα όραμα επέκτασης της ανθρωπότητας μέσα στο Ηλιακό Σύστημα, με βάση τις επιστημονικές ιδέες και έννοιες για το μέλλον μας στο διάστημα..Οι θέσεις που απεικονίζονται στην ταινία είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις των πραγματικών θέσεων στο ηλιακό μας σύστημα, και δημιουργήθηκε από πραγματικές φωτογραφίες και διαθέσιμα δεδομένα χαρτών.
** Πράσινο Ακρωτήριο – Άρης:

Μια ομάδα ανθρώπων περιμένουν την άφιξη του αερόπλοιου στην άκρη του κρατήρα Victoria στον Άρη.
** Verona Rupes – Miranda, το φεγγάρι του Ουρανού:

Βάση για άλματα από τον ψηλότερο βράχο του Ηλιακού Συστήματος, που βρίσκεται στο φεγγάρι του Ουρανού Miranda.
** Οι δακτύλιοι του Κρόνου:

** Ιαπετός Ridge – Ιαπετός, το φεγγάρι του Κρόνου:

Είναι μια προσομοίωση φωτογραφίας που πάρθηκε σε χαμηλή τροχιά πάνω από το φεγγάρι του Κρόνου Ιαπετό.  Αυτή η σκηνή δείχνει θολωτούς οικισμούς κατά μήκος της Ισημερινής κορυφογραμμής που εκτείνεται κατά μήκος της περιφέρειας του φεγγαριού.
** Europa View – Europa, το φεγγάρι του Δία:

Μια ομάδα ανθρώπων κάνουν πεζοπορία κατά μήκος της πεδιάδας του παγωμένου φεγγαριού του Δία, την Ευρώπη. Ο Δίας και ένα άλλο από τα φεγγάρια του, η Ιώ, φαίνονται στο βάθος.
** Ένα «terrarium» σε ένα ανώνυμο αστεροειδή, της Κύριας ζώνης αστεροειδούς :

Αυτό το πλάνο δείχνει το εσωτερικό ενός αστεροειδή «, λέει ο Wernquist.
Είναι ένα ιδιαίτερα θεαματικό όραμα από το εντυπωσιακό κομμάτι της ανθρώπινης μηχανικής – και μια έννοια που ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Kim Stanley Robinson αποκαλεί» terrarium «στο μυθιστόρημά του, «2312». Επίσης, δεν έρχεται σε αντίθεση με ό,τι περιγράφεται από τον Arthur C. Clarke στο μυθιστόρημα του «ραντεβού με τον Ράμα «.
** «Ringsurf» – τα δαχτυλίδια που σερφάρουν στον Κρόνο:

Δεν υπάρχουν ακόμα πραγματικές φωτογραφίες από το εσωτερικό των δακτυλίων, οπότε αυτή είναι η καλύτερη εικασία για το πώς μπορεί να μοιάζουν, «λέει ο Wernquist.
«Αυτό το πλάνο έχει δημιουργηθεί από το μηδέν ( χωρίς φωτογραφίες ), αλλά είναι εμπνευσμένο από την παρακάτω φωτογραφία από το διαστημικό σκάφος Cassini το 2004.

Περισσότερα από το έργο του Wernquist, βρίσκονται στο βίντεο που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου γιορτάζοντας το New Horizons της NASA:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu