Πώς μια γυναίκα νοίκιασε από λάθος ολόκληρο ξενοδοχείο στην Ινδονησία για τις διακοπές της!!!

Μία γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok ότι αντί να κλείσει δωμάτια για την οικογένεια της στο Μπαλί της Ινδονησίας κατάφερε κατά λάθος να νοικιάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Η Τζας είπε στο βίντεο, που έχει γίνει viral και το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άτομα, ότι νόμιζε πως έκλεισε μία ιδιωτική βίλα για τα 7 μέλη της οικογένειας της. Είχε δει το ξενοδοχείο στο Airbnb το 2022 όταν το επισκέφθηκαν οι παππούδες της.

Γνώριζε ότι στην Ινδονησία υπάρχουν προβλήματα με τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια και ήταν προετοιμασμένη. Έτσι πλήρωσε 3.000 δολάρια για μία εβδομάδα και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που θα πήγαινε διακοπές με την οικογένεια της.

Ωστόσο η έκπληξη της ήταν μεγάλη όταν μία εβδομάδα πριν φτάσει στην Ινδονησία επικοινώνησε μαζί της ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Της εξήγησε ότι τώρα το ξενοδοχείο έχει νέα διοίκηση και έχει κάνει ανακαίνιση. Επίσης ζήτησε να μάθει πώς είχε καταφέρει να βρει τόσο χαμηλή τιμή, για ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Όταν εκείνη απάντησε ότι δεν ήταν χαμηλή τιμή για μία ιδιωτική βίλα ο ιδιοκτήτης της εξήγησε ότι είχε νοικιάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο. Μόλις η Τζες και η οικογένεια της έφτασαν στο Μπαλί είδαν ότι έμεναν σε ένα οίκημα με ATM, 12 δωμάτια, μπάρμαν που εργαζόταν επί 24 ώρες, κουζίνα, σεφ, όπως επίσης και ένα εστιατόριο.

Η περιπέτεια της, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Ο ιδιοκτήτης την ενημέρωσε ότι επειδή είχε λάβει μία τόσο χαμηλή τιμή θα έπρεπε να δεχθεί να μείνουν μαζί τους και άλλα άτομα. Η Τζες του έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ξένους να μείνουν μαζί της και τελικά πέτυχε ο ιδιοκτήτης να υποχωρήσει.

Όπως είπε έκανε τις διακοπές των ονείρων της παρά το απίστευτο μπλέξιμο.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί