Στην ταινία, που προβλήθηκε πρώτη φορά το 2007, ο σκηνοθέτης Έντγκαρ Ράιτ συνεργάζεται ξανά με τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Shaun Of The Dead», Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ σε κωμωδία που σατίριζε ταινίες δράσης με αστυνομικούς. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας «Three Flavours Cornetto», με τίτλο που προέρχεται από τη μάρκα παγωτού που αναφέρεται σε κάθε ταινία, ήταν η πιο επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των τριών και ιδιαίτερα δημοφιλής.
Σύμφωνα με το BBC, οι τοποθεσίες στο Σόμερσετ, στις οποίες γυρίστηκε η ταινία υποδέχονται επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους θαυμαστές, με την ξεναγό Σίομπαν Γκούντγουιν να δηλώνει: «Οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν ευχαρίστως τέσσερις με πέντε ώρες επειδή αυτό είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που μπορεί κανείς να δει τοποθεσίες από το Hot Fuzz».
Οι ταξιδιώτες επισκέπονται τον εξωτερικό χώρο της παμπ The Crown at Wells, ένα από τα κύρια σημεία γυρισμάτων της ταινίας. Ο ιδιοκτήτης της παμπ, Άλαν Τέρνερ δήλωσε ότι ο αριθμός των επισκεπτών που είναι θαυμαστές της ταινίας «δεν πέφτει ποτέ κάτω από 10 την ημέρα». Η παμπ διαθέτει ένα ειδικό Hot Fuzz IPA σε προσφορά και ο Τέρνερ αποκάλυψε ότι πολλοί από τους επισκέπτες είναι νυν ή πρώην αστυνομικοί.
Οι τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται σε ταινίες έχουν συχνά προσελκύσει επισκέπτες που θέλουν να ξαναζήσουν εμβληματικές στιγμές.
Ο αρμόδιος για την οικονομική ανάπτυξη και τα περιουσιακά στοιχεία στο τοπικό συμβούλιο του Σόμερσετ, Μάικ Ρίγκμπι, δήλωσε ότι η ταινία «Hot Fuzz» εξακολουθεί να προσκελκύει τουρίστες στην περιοχή. Είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθούν να υπάρχουν πινακίδες στους δρόμους και στις παμπ με αναφορές στην ταινία, σημείωσε.
Η κινηματογραφική βιομηχανία από μόνη της έχει αυξήσει την οικονομία του Σόμερσετ κατά 4 εκατομμύρια λίρες.
Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ινδονησία: Μαστίγωσαν ζευγάρι 140 φορές επειδή είχαν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου!
- ΕΛΣΤΑΤ: Κάτω από το 8% η ανεργία στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο
- Η Αθηνά Ωνάση αγνώριστη έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι
- Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Δεκέμβριο του 2025 σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος
- Στεγαστικό δάνειο – ρεκόρ στο Ντουμπάι, ύψους 2,5 δις ευρώ – Η συμφωνία που “τίναξε την μπάνκα στον αέρα”
- Ο πιγκουίνος που αρνείται να φάει το ψάρι έγινε το αγαπημένο βίντεο του διαδικτύου!
- Η Μάργκοτ Ρόμπι φόρεσε το ιστορικό διαμάντι Ταζ Μαχάλ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, vid
- Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σορούς που ανήκουν σε στρατιώτες
- Βουβός θρήνος στην Τούμπα για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ – Στο Παπαγεωργίου οι δύο τραυματίες
- H υποψήφια της Eurovision από την Κροατία τραγουδά την “Αστερομάτα” – Το σχόλιο της Κλαυδίας! vid









