Ποιος είναι ο πιθανός συντροφός σας με βάση την εργασία σας

Η αγάπη και η δουλειά είναι δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Ή μήπως όχι;

Με βάση μια νέα έρευνα του Bloomberg Business, αποδεικνύεται ότι η δουλειά σας προβλέπει με ποιόν θα καταλήξετε παντρεμένοι.
Σαρώνοντας τα δεδομένα της Υπηρεσίας Απογραφής των ΗΠΑ που καλύπτουν 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά, το Bloomberg συνέταξε αυτό το δροσερό διαδραστικό γράφημα που δείχνει πώς οι άνθρωποι ταιριάζουν με βάση το επάγγελμά τους.
**Εκπαιδευτικοί μέσης εκπαίδευσης
Οι δασκάλες του δημοτικού σχολείου, και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης είναι πιθανό να παντρεύονται άτομα μέσα απο το χώρο της δουλειά τους.
**Χρηματοοικονομικοί αναλυτές
Η γυναίκα οικονομικός αναλυτής είναι πιο πιθανό να παντρευτεί οικονομικό διευθυντή ή εκπρόσωπο λιανικής πώλησης. Οι άνδρες οικονομικοί αναλυτές είναι πιο πιθανό να παντρευτούν απο το χώρο της μέσης εκπαίδευσης ή απο το χώρο της επιχειρηματικής έρευνας και ανάλυσης.
**Αεροσυνοδοί
Η γυναίκα αεροσυνοδός είναι πιο πιθανό να παντρευτεί κάποιον διαχειριστή αεροσυνοδό, ή πιλότο. Οι άνδρες με τη σειρά τους διαλέγουν κάποια αεροσυνοδό, ή απο το χώρο μέσης εκπαίδευσης.
**Σεφ και μάγειρες

Οι Γυναίκες σεφ είναι πιο πιθανό να παντρευτούν κάποιον με το ίδιο επάγγελμα, και οι άνδρες προτιμούν τις σερβιτόρες, ή αντιπροσώπους catering.
**Αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
Η γυναίκα συνήθως παντρεύεται αγρότη και κτηνοτρόφο, ή εργαστηριακό τεχνολόγο ή τεχνικό, ενώ οι άνδρες κτηνοτρόφοι προτιμούν κάποια αγρότισα, ή απο το χώρο της μέσης εκπαίδευσης.
**Γιατροί και χειρούργοι

Για τις γυναίκες υπάρχει πιθανότητα να διαλέξουν κάποιον απο τον ίδιο χώρο εργασίας, και ειδικότητας, ή νοσηλευτές, και για τους άνδρες ισχύει το ίδιο.
**Γραμματείς και διοικητικό βοηθητικό προσωπικό
Η γυναίκα γραμματέας επιλέγει να παντρευτεί διαχειριστές ή φροντιστές αεροσυνοδούς, ενώ οι άνδρες είναι πιο πιθανό να παντρευτούν πρόσωπο του άμεσου κοντινού πριβάλλοντος του γραφείου ή μέσα απο το χώρο διοίκησης.
**Ηθοποιοί

Οι γυναίκες ηθοποιοί είναι πιο πιθανό να παντρευτούν ηθοποιούς, σχεδιαστές, παρουσιαστές-συνάκτες τηλεόρασης, ενώ οι άνδρες διαλέγουν κάποια σεναριογράφο ή με το αντίστοιχο επάγγελμα.
**Δικηγόροι και δικαστές
Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να παντρευτούν δικηγόρους και δικαστές ή κάποιον απο το χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι άνδρες έχουν πιο σταθερή προτίμηση στο ίδιο επάγγελμα με αυτούς.
**Καθαριστές καθαριότητας
Οι γυναίκες προτιμούν καθαριστές καθαριότητας – επιστάτες καθαρισμών κτιρίων ή σεφ και αρχιμάγειρες, ενώ οι άνδρες προτιμούν τις σερβιτόρες.
**Προσωπικό νοσοκομείου και νοσηλευτές
Γυναίκες και άνδρες προτιμούν σταθερά το ίδιο επάγγελμα.
**Οδηγοί φορτηγών
Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να παντρευτούν απο τον ίδιο χώρο επαγγέλματος, ενώ οι άνδρες εστιάζονται σε κάποια απο τη γραμματεία και το διοικητικό προσωπικό του ίδιου χώρου εργασίας.
**Αστυνομικοί

Η γυναίκα αστυνομικός είναι πιο πιθανό να παντρευτεί αστυνομικό ή διοικητικό υπάλληλο εποπτικών αρχών. Οι άνδρες έχουν προτίμηση στις γυναίκες αστυνομικούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ή απο το χώρο της μέσης εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu