• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ποιος είναι ο λόγος που η Αντζελίνα Τζολί «παρακαλάει» τον Μπραντ Πιτ

Ποιος είναι ο λόγος που η Αντζελίνα Τζολί «παρακαλάει» τον Μπραντ Πιτ

jolie
O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια του πλανήτη.

Μετά από μια μακροχρόνια σχέση και την απόκτηση μια πολυμελούς οικογένειας οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα στην παγκόσμια show biz και απασχόλησε για μήνες όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη. Οι σχέσεις ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα τεταμένες. Τα τελευταία πέντε χρόνια οι δικηγόροι τους δίνουν μάχη για να βγει το διαζύγιο αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Στα πιο πρόσφατα νέα του πρώην ζευγαριού και σύμφωνα με όσα γράφουν τα ξένα μέσα η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και την Τζολί φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα και οι τόνοι ανάμεσά τους να έχουν πέσει.


O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά

Μάλιστα φήμες θέλουν την ηθοποιό να ζητάει από τον πρώην σύζυγό της να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον υιοθετημένο γιο τους τον Μάντοξ. Οι δύο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και όπως φαίνεται κανένας δεν προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση. Η μόνη που «παρακαλεί» τον Πιτ να τα βρει με τον γιο τους και να τον πλησιάσει είναι η Τζολί.

Εκτός από τον Μάντοξ, ο Μπραντ έχει ψυχρές σχέσεις και με το δεύτερο γιο Παξ, χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί κάποιο συγκεκριμένο σκηνικό.

(Protothema – φωτο:screenshot)