• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πέτρος Φιλιππίδης – Τι λέει ο δήμαρχος του χωριού που θέλει να μετακομίσει – BINTEO

Πέτρος Φιλιππίδης – Τι λέει ο δήμαρχος του χωριού που θέλει να μετακομίσει – BINTEO

Να πουλήσει το σπίτι του στην Αθήνα και να μετακομίσει, φέρεται να σκέφτεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματαπου κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.


Ο γνωστός κωμικός, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα συνεχίσει στο σήριαλ της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ έμεινε εκτός και από το θέατρο Μουσούρη, φέρεται να αποφάσισε να φύγει από την πρωτεύουσα και να μετακομίσει στο χωριό της μητέρας του στα Ιωάννινα, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από τουλάχιστον τρεις ηθοποιούς

Ο δήμαρχος του Πωγωνίου Ιωαννίνων, από όπου κατάγεται η μητέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε έτσι στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας πως ο κωμικός ηθοποιός διαθέτει δικό του σπίτι στο χωριό, το οποίο μάλιστα έχει ανακαινίσει.

Όπως σημείωσε μάλιστα, επισκέπτεται το χωριό κάθε καλοκαίρι, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τις καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζοντας πως οι συντοπίτες του δεν έχουν κάποια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν.

«Έχει σπίτι εδώ, το οποίο το έχει επισκευάσει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Ανήκε στη μητέρα του. Έρχεται κάθε καλοκαίρι, μόνο το προηγούμενο δεν ήρθε» ανέφερε αρχικά ο κύριος Κώστας Καψάλης.
Αφού διευκρίνισε, δε, πως δε γνωρίζει αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μετακομίσει τελικά στο χωριό, αναφέρθηκε στις καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζοντας πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

«Πολλά από αυτά μπορεί και να μην αληθεύουν. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κάποια αρνητική εικόνα για τον κύριο Φιλιππίδη. Ακούει τα γεγονότα από τα ΜΜΕ, αλλά πολλές φορές διογκώνονται και αυτά. Είναι επιφυλακτικός» κατέληξε χαρακτηριστικά.

(Sputniknews)