Περίεργες εικόνες φαντασμάτων

Πολλές ερωτήσεις κάνουν ακόμη πιο περίπλοκο το γεγονός του θανάτου.
Ενώ πολλοί άνθρωποι αρνούνται να πιστέψουν στο υπερφυσικό, η τεχνολογία έχει επιτρέψει σε πολλούς να συλλάβουν μια απόδειξη για τη δέσμευση των πνευμάτων στη Γη
1. Το φάντασμα Tulip στη σκάλα

Το 1966, ο συνταξιούχος κληρικός Rev. Ralph Hardy, έβγαλε μια φωτογραφία της σκάλας (γνωστή ως σκάλα»Tulip» ) ενός τμήματος του σπιτιού της Βασίλισσας στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Γκρήνουιτς της Αγγλίας. Οι ειδικοί ανέλυσαν το πρωτότυπο αρνητικό και επαλήθευσαν ότι δεν είχε παραποιηθεί με κανένα τρόπο.
Αυτή η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη ότι οι πολλές παρουσίες φαντασμάτων στο σπίτι της βασίλισσας ήταν πραγματικές. Σε πολλά τμήματα του σπιτιού, όταν κλείνουν οι πόρτες στο κοινό, ακούγονται ψαλμωδίες και φωνές παιδιών, που φτάνουν συχνά μέχρι την σκάλα. Οι επισκέπτες του μουσείου έχουν πεί κατά καιρούς ότι τους ακούμπησαν κάποια αόρατα δάχτυλα κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους!
Οι εμφανίσεις με σώμα ήταν πολλές. Μια τέτοια εμφάνιση φαίνεται να είδε κάποιος στη βάση της σκάλας, όταν μια παρουσία καθάριζε το αίμα στη βάση της σκάλας. Οι ιστορικοί λένε ότι πριν από 300 χρόνια, μια υπηρέτρια έπεσε από την κορυφή της σκάλας κάτω. Ο θάνατός της, θα μπορούσε να εξηγήσει το φάντασμα που καθάριζε.
2.Η παρουσία στο πίσω κάθισμα

Το 1959, η Mabel Chinnery επισκεπτόταν τον τάφο της μητέρας της σε ένα βρετανικό νεκροταφείο.Ο σύζυγός της περίμενε μόνος στο αυτόκίνητο και πλησιάζοντας έβγαλε μια φωτογραφία του. Όταν εμφάνισε το φίλμ διαπίστωσε ότι τελικά δεν ήταν μόνος. Η εικόνα δείχνει ένα άτομο με γυαλιά, που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Αναγνώρισε αμέσως την εικόνα της μητέρας της.
Ένας εμπειρογνώμων φωτογράφος, που εξέτασε την εκτύπωση επιβεβαίωσε ότι η εικόνα της γυναίκας δεν ήταν ούτε μια αντανάκλαση ούτε μια διπλή έκθεση, και δεν θα δικινδύνευε τη φήμη του αν ήταν κάτι πλαστό.
3. Το φάντασμα Toys «R» Us

Το περιστατικό Toys «R» Us, έγινε στο Sunnyvale, όπου είναι το σπίτι μιας παρουσίας που ονομάζεται John. Στην φωτογραφία είναι αυτός που ακουμπάει στον τοίχο. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων και το απίστευτο ήταν, ότι κανείς στην αίθουσα δεν είδε τον άνθρωπο, αλλά έγινε ορατή στην υπέρυθρη φωτογραφία.
Η Sylvia Browne (μέντιουμ), επισκέφθηκε το κατάστημα πολλές φορές και ανκάλυψε το όνομά του που ήταν Ιωάννης. Η ιστορία έδειξε ότι ο Ιωάννης ήταν ένας ιεροκήρυκας που είχε ένα αγρόκτημα στη δεκαετία του 1880, όπου αργότερα χτίστηκε το κατάστημα, και τα αίτια θανάτου είναι απροσδιόριστα.
Οι εργαζόμενοι της TRU ανέφεραν ότι ο Ιωάννης κάνει συχνά φάρσες στους πελάτες, του καταστήματος, καθώς ακολουθεί άτομα στις τουαλέτες, ανοίγει τις βρύσες νερού, πετώντας κούκλες από το ράφι, και ψιθυρίζει ονόματα στο αυτί των εργαζομένων.
4. φάντασμα του παππού

Η Denise Russell, έβγαλε τη φωτογραφία της γιαγιάς της το 1997, και κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πικνίκ. Μετά απο τρία χρόνια, λίγο πριν το θάνατό της γιαγιάς της, η Denise ανακάλυψε τι κρύβει αυτή η φωτογραφία. Κανείς μέχρι τότε δεν πρόσεξε τον άνθρωπο που στεκόταν πίσω από τη γιαγιά της. Αναγνώρισε τον παππού της, ο οποίος είχε πεθάνει το 1984.
5. Ghost Μωρό

Το 1946, η κα Andrews απο το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έβγαλε αυτή την φωτογραφία στην ταφόπετρα της κόρης της. Η κόρη της πέθανε τον προηγούμενο χρόνο στα 17 της χρόνια. Όταν είδε τη φωτογραφία ήταν συγκλονισμένη, με την εικόνα ενός βρέφους που κοιτούσε το φακό της μηχανής.
Δεν υπήρχαν παιδιά στο νεκροταφείο εκείνη την ημέρα, και η κα Andrews δεν έβγαλε φωτογραφία με την κάμερα της, κανένα βρέφος. Παρατήρησε, επίσης, ότι το παιδί δεν έμοιαζε με την κόρη της, όταν ήταν μωρό.
Κάποια χρόνια αργότερα, ο Αυστραλός παραφυσικός ερευνητής Τόνι Healy, ερεύνησε την υπόθεση, και διαπίστωσε τους τάφους δύο μωρών κοριτσιών, πολύ κοντά στον τάφο της κόρης της κα Andrews.
6. Το Ξενοδοχείο Mount Washington
Το Mount Washington Resort άνοιξε το 1902, στην Carroll, του New Hampshire, και φημολογείται ότι είναι το σπίτι πολλών πνευμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το φάντασμα της πριγκίπισσας που έμεινε στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λέγεται ότι εμφανίζεται στους επισκέπτες αρκετά συχνά. Η πριγκίπισσα προτιμούσε την άνεση του κρεβατιού της, και το κρεβάτι της παραμένει άθικτο, στο δωμάτιο 314 μέχρι σήμερα.
Μια ομάδα απο παραφυσικούς ερευνητές (κυνηγούς φαντασμάτων TAPS), ήταν το πρώτο πλήρωμα που έκανε έρευνες στο Grand Hotel, και έδωσε καταπληκτικές αποδείξεις απο την παρουσία του φαντάσματος.
7. Το φάντασμα του παιδιού

Ο φωτογράφος Neil Sandbach, έπαιρνε φωτογραφίες γύρω από ένα αγρόκτημα στο Hertfordshire της Αγγλίας, όταν συνέλαβε αυτή την εκπληκτική εικόνα. Όταν είδε την ψηφιακή φωτογραφία αργότερα, ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ήταν βέβαιος ότι ένα παιδί ήταν εγκατελλειμένο στο αγρόκτημα.
Αργότερα ζήτησε από τους ιδιοκτήτες του αγροτόσπιτου, να του πούν αν ποτέ είχαν κάποια υπερφυσική εμπειρία εκεί (χωρίς να τους αναφέρει τη φωτογραφία), και οι ιδιοκτήτες του επιβεβαίωσαν ότι πολλές φορές στο παρελθόν τις νυχτερινές ώρες, είχαν δει το φάντασμα ενός αγοριού με λευκά ρούχα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu