Πέντε εργασιακοί χώροι που οι υπάλληλοι δουλεύουν… γυμνοί

Όλες οι δουλειές έχουν τις δυσκολίες τους και τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά κάποιες είναι λίγο πιο... ιδιαίτερες

Κατά καιρούς, έχουν υπάρξει επαγγέλματα και εταιρείες που… απαιτούσαν να εργαστεί κάποιος γuμνός. Ή έστω φορώντας τα απολύτως απαραίτητα…

Διαβάστε πέντε περιπτώσεις από αυτές.

1. Οι γuμνοί μπαρίστας της Ουάσινγκτον

 

Το να σερβίρεις καφέ φορώντας μπικίνι ή και τίποτα δεν είναι το πιο συνηθισμένο αλλά στην Ουάσινγκτον συνέβη και μάλιστα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Μάλιστα ένας τοπικός δημοτικός σύμβουλος προσπάθησε να το πατάξει αλλά η προσπάθεια δεν έπιασε τόπο.

2. Οι γuμνοί γιόγκι

 

Περνώντας τη γιόγκα σε άλλο επίπεδο αυτό το στούντιο στο Τσέλσι κάνει γuμνά μαθήματα που σημαίνει ότι γuμνός είναι και ο καθηγητής. Μάλιστα οι υπεύθυνοι είναι αυστηροί καθώς όλα τα μέλη εστιάζουν στην εκγύμναση.

3. Η βρετανική εταιρεία λογισμικού που προσλαμβάνει γuμνούς προγραμματιστές

 

Το 2011 μια εταιρεία λογισμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο προσλάμβανε γυναίκες προγραμματιστές web με την απαίτηση να εργάζονται γuμνές από τη στιγμή που θα έφταναν στην εργασία τους μέχρι να φύγουν για να πάνε στο σπίτι τους. Το γuμνό σήμαινει ότι δε θα φορούσαν καθόλου ρούχα ή παπούτσια. Ο ιδρυτής ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο όπου οι εργαζόμενοι είναι εντελώς γuμνοί.

4. Οι ημίγuμνες οικιακοί βοηθοί

Με 99 δολάρια μπορεί κανείς να έχει μια οικιακή βοηθό που θα του καθαρίσει το σπίτι στο Λος Άντζελες φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου. Για την ακρίβεια βέβαια τα 99 δολάρια είναι μια ώρα και τουλάχιστον για 2 ώρες αλλά το ξεσκόνισμα είναι με αυτό τον τρόπο μια διαφορετική εμπειρία.

5. Οι γuμνοί κηπουροί

Συζήτηση προκάλεσε μια εταιρεία με κηπουρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες πελάτισσες μπορούν να δουν την φροντίδα του κήπου τους να γίνεται από γuμνούς κηπουρούς. Οι παραγγελίες έπεσαν βροχή και από άλλα μέρη του κόσμου ενώ η φωτογραφία που κοινοποίησε η εταιρεία στο Facebook μοιράστηκε χιλιάδες φορές.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu