Πάρ’τον κάτω! Το ρομπότ Όλαφ του Frozen κατέρρευσε…μπροστά στους θεατές, vid

Μια παράσταση στη Disneyland στο Παρίσι δεν άργησε να μετατραπεί σε μια απροσδόκητη στιγμή, όταν το ρομπότ Όλαφ παρουσίασε σφάλμα και κατέρρευσε μπροστά στους επισκέπτες, με τη μύτη του να πετάγεται σαν καρότο για μεγαλύτερο δραματικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η animatronic εκδοχή του χιονάνθρωπου από το Frozen αλληλεπιδρούσε με τους επισκέπτες στο πλαίσιο της νεοσύστατης περιοχής World of Frozen του πάρκου, όταν τα πράγματα ξαφνικά ξέφυγαν από το σενάριο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως, ο Όλαφ εθεάθη να αλληλεπιδρά χαρούμενα με τους θαμώνες του πάρκου προτού παγώσει στη μέση της παράστασης. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το ρομπότ έγειρε προς τα πίσω και έπεσε, με την αποσπώμενη μύτη του σαν καρότο να αναπηδά στο έδαφος.

Σύμφωνα με το Variety, το προσωπικό του πάρκου έσπευσε γρήγορα, μαζεύοντας την δυσλειτουργική φιγούρα και μεταφέροντάς την μακριά, καθώς οι θεατές επεξεργάζονταν τι είχε μόλις συμβεί.

Το βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε αρχικά από την βελγική ιστοσελίδα θαυμαστών της Disney, Magic Tour Club, συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο, με μία μόνο εκδοχή να ξεπερνά τις 4,6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το ντεμπούτο της περιοχής World of Frozen, όπου ο περιπλανώμενος Όλαφ παρουσιάστηκε ως μέρος μιας πιο καθηλωτικής, διαδραστικής εμπειρίας για τους επισκέπτες.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί