• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παρά την ένταση με τους Τούρκους και πάλι στις ελληνικές οθόνες το τουρκικό Survivor

Παρά την ένταση με τους Τούρκους και πάλι στις ελληνικές οθόνες το τουρκικό Survivor

survivor
Συνεχίζεται η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για πέμπτη συνεχή χρονιά

και με οριστική συμφωνία επαναφοράς του Survivor στις αρχές του 2021. Το deal οριστικοποιήθηκε σε πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από πολύμηνη απουσία στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγές αναφέρουν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν η Acun Medya που επέμενε για το Survivor αλλά ο ίδιος ο ΣΚΑΪ, καθώς επιθυμούσε την επαναφορά του ριάλιτι στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου. Τα στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι το ριάλιτι “ξεκουράστηκε” επαρκώς ώστε να επανέλθει, ενώ, αν δεν υπάρξουν εμπόδια για να ταξιδέψει εκεί η ελληνική αποστολή, αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς λύσεις εν μέσω κορονοϊού λόγω της απομόνωσης, όπως έγινε και με το φετινό τουρκικό Survivor το οποίο συνέχισε κανονικά εν μέσω παγκόσμιας καραντίνας μέχρι τον τελικό πριν από λίγες ημέρες. Το ριάλιτι επιβίωσης θα βγαίνει στον αέρα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αναμόρφωση της prime time ζώνης. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα πάρει τη θέση του ‘Big Brother’ στις 11 το βράδυ ή αν θα υπάρξει ανακατάταξη με τις ‘8 λέξεις’. Σχετικά με το τεταμένο κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το αν αυτό επηρεάζει τη συνεργασία του σταθμού με την τουρκική εταιρεία παραγωγής, πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι και τότε που υπήρξε αρνητικό κλίμα με τους Αμερικανούς δεν σταμάτησε κανείς να βλέπει ταινίες του Χόλιγουντ.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ προχωρά σε νέο ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821. Το κανάλι σχεδιάζει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται με επικό τρόπο και με ακαδημαϊκή τεκμηρίωση τα γεγονότα της Επανάστασης, δίνοντας έμφαση στους ήρωες Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Γεώργιο Καραϊσκάκη και Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Την παραγωγή θα αναλάβει η JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, ενώ δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπάρχει παρουσιαστής.

Πηγή: Reallife