Όταν το αυτοκίνητο δεν καταλήγει στη θάλασσα αλλά σε…πισίνα! Δείτε τι συνέβη, vid

Μετά από έναν αδέξιο ελιγμό στο πάρκινγκ μιας εσωτερικής πισίνας στη νότια Γαλλία, μια γυναίκα και το αυτοκίνητό της κατέληξαν μέσα σε μεγάλη πισίνα με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μετά από ένα οδηγικό λάθος, το αυτοκίνητο έσπασε πρώτα έναν φράχτη και στη συνέχεια το παράθυρο μπροστά από την πισίνα χθες το βράδυ και βυθίστηκε στο νερό, σύμφωνα με την πόλη Λα Σιοτά στην Κυανή Ακτή.

Ένας ναυαγοσώστης, ένας υπάλληλος πισίνας και ένας κολυμβητής έσωσαν αμέσως τη γυναίκα και το παιδί της από το αυτοκίνητο. Το κανάλι BFMTV ανέφερε ότι επρόκειτο για μια 38χρονη γυναίκα με την πεντάχρονη κόρη της. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πυροσβεστική και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο του ασυνήθιστου ατυχήματος.

Σενάριο σαν σε ταινία του Χόλιγουντ
«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, δεν είμαστε πραγματικά προετοιμασμένοι για σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ», δήλωσε ο ναυαγοσώστης στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Περίπου 20 κολυμβητές, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού, βρίσκονταν ακόμα στην πισίνα όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο νερό.

Αυτός και ο συνάδελφός του πήδηξαν αμέσως στο νερό για να βγάλουν τους επιβαίνοντες από το αυτοκίνητο. Με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες κάτω από το νερό. «Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από το αυτοκίνητο, αυτό είναι θαύμα».

Το αυτοκίνητο πιθανότατα δεν θα βγει από την πισίνα τόσο γρήγορα όσο βυθίστηκε στο νερό, ενώ λόγω των εκτεταμένων ζημιών, η πισίνα θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες εβδομάδες.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί