Οι κάμερες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το έργο τους, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες, όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός παραγωγός Νταν Φόγκελμαν (Dan Fogelman) στο Collider.
Από το ντεμπούτο το 2021 με βασικούς πρωταγωνιστές τον Στιβ Μάρτιν (Steve Martin) ως Charles, τον Μάρτιν Σορτ (Martin Short) ως Oliver και την Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) ως Mabel, η αγαπημένη σειρά έχει αναδειχθεί σε πολιτιστικό φαινόμενο, σπάζοντας τα ρεκόρ της πιο επιτυχημένης πρεμιέρας σε κωμωδία στην ιστορία του Hulu και στη συνέχεια ως η κωμική σειρά με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο και τα δέκα επεισόδια της πέμπτης σεζόν υπόσχονται νέες ίντριγκες και μυστηριώδεις θανάτους στο διάσημο συγκρότημα πολυκατοικιών Arconia. Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αλλά αναμένεται τον Αύγουστο, ακολουθώντας το ετήσιο πλάνο κυκλοφορίας της σειράς.
Στα νέα επεισόδια επιστρέφουν η Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) ως Loretta Durkin-Putnam, ο Μάικλ Σίριλ Κρίτον (Michael Cyril Creighton) ως Howard, η Τζάκι Χόφμαν (Jackie Hoffman) ως Uma και η Ντα’ Βάιν Τζόι Ράντολφ (Da’Vine Joy Randolph) ως ντετέκτιβ Williams. Η Τέα Λεόνι (Téa Leoni) η οποία εμφανίστηκε για λίγο στο φινάλε της 4ης σεζόν, συμμετέχει ως Sofia Caccimelio. Η νέα σεζόν θα καλωσορίσει επίσης τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφ Βαλτς (Christoph Waltz) και τους Ρενέ Ζελβέγκερ (Renée Zellweger), Κίγκαν-Μάικλ Κι (Keegan-Michael Key), Μπόμπι Καναβάλε (Bobby Cannavale), Μπίνι Φέλντσταϊν (Beanie Feldstein), Λόγκαν Λέρμαν (Logan Lerman) και Τζερμέιν Φάουλερ (Jermaine Fowler).
Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορες τοποθεσίες της Νέας Υόρκης. Πρόσφατα γυρίστηκαν σκηνές στο Στάτεν Άιλαντ κοντά στο διάσημο σπίτι που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Ο Νονός».
Η 5η σεζόν θα επικεντρωθεί στη δολοφονία του επί χρόνια θυρωρού του κτιρίου, Lester (Τέντι Κολούκα) το πτώμα του οποίου βρέθηκε στο σιντριβάνι κατά τη διάρκεια του φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Επίσης θα ασχοληθεί με την εξαφάνιση του Nicky «The Neck» Caccimelio, η σύζυγός του οποίου (Λεόνι) «προσέγγισε τους πρωταγωνιστές για να την ερευνήσουν».
Ο συν-δημιουργός Τζον Χόφμαν (John Hoffman) είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Screenrant ότι «η σειρά είναι μία από εκείνες [όπου] όλοι όσοι συμμετέχουν είναι χαρούμενοι. Kαι μιλάω για λογαριασμό όλων».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)