Ολέθριο σφάλμα! Πέρασε αλιγάτορα για…βράχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 27χρονη γυναίκα έβγαζε το σκύλο της βόλτα όταν είδε ένα τεράστιο βράχο να βγάζει πόδια και να αρχίζει να κουνιέται. Μόνο που δεν ήταν βράχος, ήταν ένας τεράστιος αλιγάτορας.

Η Τάνια Μίλερ βόλταρε με τον σκυλάκο της όταν είδε κάτι που στην αρχή της έμοιαζε με πέτρα, αλλά όταν ο βράχος σηκώθηκε, τότε ήταν βέβαιη πως έβλεπε έναν αλιγάτορα μήκους 4ων μέτρων.


«Είδα ένα μεγάλο μαύρο πράγμα να σηκώνεται… Νόμισα ότι ήταν βράχος», ανέφερε η Τάνια, σημειώνοντας ότι το μεγάλο ερπετό λιαζόταν κοντά σε μια λιμνούλα, σύμφωνα με το Island Packet.

Η έκπληξη και η τρομάρα ήταν τόσο μεγάλη που η Μίλερ άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση, ενώ άνθρωποι που έκαναν εκεί περίπατο την ρωτούσαν τι της είχε συμβεί, μέχρι που είδαν κι εκείνοι το αμφίβιο θηρίο.

Παρά τον τρόμο που προκάλεσε, ο αλιγάτορας απλά διέσχισε το δρομάκι και συνέχισε το δρόμο του, χωρίς να προκαλέσει κίνδυνο σε κάποιον από τους περαστικούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτήν την περίοδο του έτους, οι βόλτες για τους αλιγάτορες είναι συνηθισμένες, καθώς είναι η εποχή του ζευγαρώματος, σύμφωνα με την επιτροπή προστασίας άγριας ζωής και αλιείας της Φλόριντας των ΗΠΑ.

(Sputniknews – φωτο:pexels)