Οι Coldplay θα γυρίσουν το νέο τους βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο – Η πρόσκληση στο κοινό

Οι Coldplay ενθουσίασαν και ευχαρίστησαν το κοινό που βρέθηκε στις δύο sold out συναυλίες τους στο OAKA και τώρα προσκαλούν τους θαυμαστές τους στα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο.

Διάσημοι και μη έδωσαν το «παρών», με τους Coldplay να ευχαριστούν τον κόσμο που πήρε μέρος στο υπερθέαμα.

Το «ευχαριστώ» των Coldplay για τα δύο «μυθικά βράδια»
Σε ανάρτησή τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, οι Coldplay έγραψαν: «Ελλάδα σε ευχαριστούμε για τα δύο μυθικά βράδια, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Στάδιο».


Σήμερα το διάσημο συγκρότημα πρόκειται να γυρίσει ένα νέο βίντεο κλιπ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο, και καλεί όσους θέλουν να συμεττάσχουν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή τους στα social media, έγραψαν:

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην Οδό Μιρτσιέφκυ 29 Αθήνα, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε όχι άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι τσάντες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί