• Αρχική
  • Άρθρα
  • LIFE
  • Οι άνθρωποι κρίνουν την προσωπικότητά σας με βάση αυτές τις λεπτομέρειες

Οι άνθρωποι κρίνουν την προσωπικότητά σας με βάση αυτές τις λεπτομέρειες

Από τη στιγμή που θα συναντήσετε κάποιον για πρώτη φορά, θέλετε γρήγορα να αξιολογήσετε ποιός είναι και τι αντιπροσωπεύει.

Οι λόγοι που μπορεί να σας θέσουν σε επιφυλακή, είναι ότι ορισμένες σταθερές αξίες όπως τα κοινά πιστεύω, η ειλικρίνεια, η καλοσύνη και ίσως η ευφυΐα, δεν διαπραγματεύονται.
Δίνοντας προσοχή σε αυτά τα πράγματα μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε ένα άτομο, ή ίσως και μια σχέση.
Ο χαρακτηρισμός ενός προσώπου, θα μπορούσε να είναι χρήσιμος σε σημαντικές αποφάσεις, όπως μια ρομαντική σχέση, που απασχολεί ένα άτομο ή την αποδοχή μιας προσφοράς εργασίας. Με βάση ορισμένα χαρακτηριστικά οι άνθρωποι κρίνουν την προσωπικότητά σας και καθορίζουν το ποιοτικό γίγνεσθαι του άλλου. Τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτo, καθώς όλα εξαρτώνται απο τις αξίες, και την πνευματικότητα του καθενός. Μερικές δημοφιλείς απαντήσεις μιας μελέτης βρίσκονται παρακάτω:
1. O γραφικός χαρακτήρας σας

Ο τρόπος και το μέγεθος της γραφής, μπορούν να διαβάσουν ορισμένα πράγματα. Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία έγινε από την Εθνική Pen Company, αποκαλύπτει ότι τα άτομα με μικρά γράμματα γραφής τείνουν να είναι ντροπαλά, σχολαστικά και φιλομαθή, ενώ οι άνθρωποι που είναι εξωστρεφή προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή με μεγαλύτερα γράμματα απλώνοντας τις φράσεις τους σε όλη την επιφάνεια του χαρτιού.
2. Το χρώμα σας

Σύμφωνα με ένα άρθρο, το χρώμα που συχνά σας αρέσει στα ρούχα ή κάποιο άλλο προσωπικό αντικείμενο, λέει πολλά για το ποιος είστε. Οι άνθρωποι που επιλέγουν συχνά το μαύρο είναι ευαίσθητοι, καλλιτεχνικής φύσεως και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, ενώ όσοι αγαπούν το κόκκινο ζουν τη ζωή τους στα άκρα, με δυναμικές προσπάθειες.Το ροζ είναι το πιο παθητικό απ’ όλα τα χρώματα, και προωθεί την προσήνεια καλμάρει, και αποθαρρύνει την επιθετικότητα .Οι άνθρωποι που αγαπούν το πράσινο είναι πιστοί και στοργικοί, ενώ όσοι αγαπούν το λευκό είναι οργανωτικοί με γνώμονα τη λογική. Όσοι έχουν αγαπημένο τους χρώμα το μπλε, είναι σταθεροί, ευαίσθητοι και διακριτικοί.
3. Τρώτε τα νύχια σας

Ορισμένες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές επίσης μπορούν να πούν πολλά για την προσωπικότητά σας. Όταν αντιδράτε σε καταστάσεις, τραβώντας ή χτενίζοντας τα μαλλιά, ή τρώτε τα νύχια σας, δείχνει ότι είστε ανήσυχος, απογοητεύεστε συχνά, πλήτετε και εκφράζετε δυσαρέσκεια. Σύμφωνα με την έρευνα, όσοι τρώνε τα νύχια τους τείνουν να είναι τελειομανείς, ενώ η ένταση τους κάνει συχνά νευρικούς.
4. Τα παπούτσια σας

Μπορείτε να κρίνετε σωστά ένα άτομο απλά κοιτάζοντας τα παπούτσια τους. Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή Omri Gillath, από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας, εξετάζοντας την ποιότητα, το κόστος, το στυλ, το χρώμα και την κατάσταση του παπουτσιού, μπορείτε να είστε σε θέση να μαντέψει περίπου το 90% των προσωπικών χαρακτηριστικών του ιδιοκτήτη, όπως το εισόδημα του, την ασφάλεια, το φύλο, και την ηλικία.
5. Τα μάτια σας

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Στα μάτια βρίσκεται η σκέψη το συναίσθημα και μπορείς να δείς τις προθέσεις του άλλου. Σύμφωνα με τις μελέτες, τα άτομα με ανοιχτόχρωμα μάτια είναι λιγότερο ευχάριστα, και πολύ πιθανό να είναι δόλια, εμπαθή, με εθιστικές τάσεις αλκοολισμού. Τα άτομα που έχουν σκούρα μάτια έχουν πιστότητα, και πιο σταθερό χαρακτήρα. Όταν δεν υπάρχει σταθερή επαφή με τα μάτια αποκαλύπτει την έλλειψη αυτοέλεγχου και αδύναμη θέληση.
6. Η ακρίβεια στην ώρα σας
Το πόσο νωρίς ή αργά θα εμφανιστείτε σε ένα ραντεβού, ή μια συνάντηση δίνει μια εντύπωση, είτε αρνητική είτε θετική, για την προσωπικότητά σας. Αν αργήσετε σημαντικά στην ώρα σας, σημαίνει ότι είστε αδιάφοροι, δεν σας νοιάζει να δημιουργείτε αρνητική εντύπωση, ενώ αν πάτε νωρίς σε ένα ραντεβού σημαίνει ότι είστε διακριτικοί και σέβεστε το χρόνο των άλλων ανθρώπων Δείχνει επίσης ψυχική οργάνωση και πρωτοβουλία ενέργειας.
7. Η χειραψία σας
Οι άνθρωποι με δυνατή χειραψία αποπνέουν εμπιστοσύνη και αντικατοπτρίζουν δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επίσης εξωστρεφής, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, αλλά δεν είναι πάντα ήρεμοι.
Άτομα με αδύναμη χειραψία είναι φιλικοί, αλλά έχουν έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, καθώς και την τάση να προτιμούν τον εύκολο δρόμο, αποφεύγοντας τις προκλήσεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu