Το στιγμιότυπο δείχνει την πριγκίπισσα Ιμάν, να παίζει με τον παππού της έχοντας τα χέρια της στο πρόσωπό του. Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ντυμένος casual φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή και το νέο του ρόλο ως παππούς.
«Η Iμάν με τον αγαπημένο της παππού», έγραψε στα αραβικά και στα αγγλικά ο πρίγκιπας στη λεζάντα της ανάρτησης.
Μαζί με την σύζυγό του, πριγκίπισσα Ράτζουα καλωσόρισαν τη μικρή Ιμάν στις 3 Αυγούστου 2024. Είναι το πρώτο εγγόνι της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας, η οποία ωστόσο δεν θα γίνει η επόμενη βασίλισσα της χώρας.
Σε λίγους μήνες ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια θα υποδεχθούν ένα ακόμη νέο μέλος, καθώς η μεγαλύτερη κόρη τους, πριγκίπισσα Ιμάν, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ελληνικής καταγωγής σύζυγό της, Τζαμίλ Θερμιώτη.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ισπανία θα ξανανοίξει την πρεσβεία της στην Τεχεράνη
- Αυτές είναι οι καλύτερες φυσικές βαφές για τα πασχαλινά σας αυγά
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» καταδικάστηκε σε φυλάκιση
- Τι αναφέρει η Βρετανίδα ΥΠΕΞ για την κατάσταση σε σχέση με τον Λίβανο
- Μπάσκετ: Πρόκριση-θρίλερ του ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Ιρανική αντιπροσωπεία φτάνει απόψε στο Πακιστάν για συνομιλίες με ΗΠΑ, δήλωσε Ιρανός πρεσβευτής
- Συνελήφθη 44χρονη για κατοχή εκατοντάδων κροτίδων στο Ηράκλειο
- Παπαστεργίου για απαγορεύσεις στο διαδίκτυο: «Πρέπει να γίνει πιο… υποχρεωτικός ο έλεγχος»
- Χειροπέδες σε 47χρονο στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβε εργαστήρι υδροπονικής κάνναβης σε διαμέρισμα
- Απίστευτο συμβάν στην Πολωνία: Καταζητούμενος κρυβόταν σε… καζανάκι – Τι τον «πρόδωσε» (Photo)









