Ο Τζέρεμι Ρένερ έχει δοκιμάσει «κάθε τύπο θεραπείας» από το ατύχημά του

 Το σοβαρό ατύχημα του Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner) συνέβη πριν από 10 μήνες. Είναι θαύμα που ο ηθοποιός έχει ξανασταθεί στα πόδια του και είναι σε θέση να περπατήσει. Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, ο Ρένερ αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει «κάθε τύπο θεραπείας» τους τελευταίους 10 μήνες.

   Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα. Τα τραύματά του περιελάμβαναν οκτώ σπασμένα πλευρά, σπασμένο δεξί γόνατο και αστράγαλο, σπασμένη κνήμη του αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένο δεξιό ώμο και άλλα.

   «Εξερευνώ ΚΑΘΕ τύπο θεραπείας από τις 14 Ιανουαρίου», έγραψε ο Ρένερ στο Instagram. «Καθημερινά, αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεις πεπτιδίων, ενδοφλέβιες ενέσεις, βλαστοκύτταρα και εξωσώματα, θεραπεία με κόκκινο φως/IR, θεραπείες σε υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, κρύα μπάνια και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται».

   «Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα», πρόσθεσε ο Ρένερ. «Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να το κάνω. Όχι για να σπαταλήσω τη ζωή μου επειδή επέζησα, αλλά για να ανταποδώσω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε ο ηθοποιός.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί