Ο Τραμπ τρολάρει με νέα φωτογραφία ΑΙ…ως Τζεντάι από το Star Wars – Και ο Έλον Μασκ με φωτόσπαθο

Οι επίσημοι λογαριασμοί του Λευκού Οίκου X και του Instagram δημοσίευσαν την Κυριακή μια εικόνα που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη και απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως Τζεντάι, για τον εορτασμό της ημέρας του « Πολέμου των Άστρων ».

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από υπολογιστή δείχνει μια μυώδη εκδοχή του Προέδρου Τραμπ , με έντονη μυϊκή μάζα , να κρατάει ένα φωτόσπαθο μπροστά σε ένα φόντο με αμερικανικές σημαίες και ένα ζευγάρι φαλακρούς αετούς.

Η ανάρτηση έγραφε:

Χρόνια πολλά για την 4η Μαΐου σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των τρελών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που αγωνίζονται τόσο σκληρά για να φέρουν πίσω στον Γαλαξία μας τους Λόρδους Σιθ, τους Δολοφόνους, τους βαρόνους των Ναρκωτικών, τους Επικίνδυνους Κρατούμενους και τα γνωστά μέλη της συμμορίας MS-13. Δεν είστε η Επανάσταση – είστε η Αυτοκρατορία. Είθε η 4η να είναι μαζί σας“.

Η ανάρτηση αναφέρεται στους πολιτικούς αντιπάλους του Τραμπ ως «Λόρδους Σιθ», τους κακούς του σύμπαντος του «Πολέμου των Άστρων».

Το Σάββατο, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια εικόνα του Τραμπ ως Πάπα, η οποία δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, στους λογαριασμούς του στο X και στο Instagram.

Η 4η Μαΐου είναι γνωστή ως ημέρα του «Star Wars» μεταξύ των θαυμαστών της σειράς. Για τον εορτασμό της ημέρας, είναι κοινή πρακτική να λένε «Είθε η 4η να είναι μαζί σας», ένα λογοπαίγνιο με την εμβληματική ατάκα του «Star Wars», «είθε η δύναμη να είναι μαζί σας».

Η ημέρα υιοθετήθηκε από τους θαυμαστές τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «A New Hope» το 1977. Μία από τις πρώτες περιπτώσεις της ημέρας που αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης ήταν σε μια βρετανική πολιτική διαφήμιση. Μετά την εκλογή της Μάργκαρετ Θάτσερ, το Συντηρητικό Κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε τη φράση «Είθε η 4η να είναι μαζί σας» σε μια διαφήμιση για να τιμήσει την ημέρα της νίκης της.

Ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν ένα λάθος στη φωτογραρφία. Στη σειρά ταινιών, οι ηρωικοί χαρακτήρες χρησιμοποιούν μπλε, πράσινα και μωβ φωτόσπαθα, όπως εξήγησε ένας άλλος χρήστης: «Οι Τζεντάι έχουν μπλε και πράσινα φωτόσπαθα εκτός από τον Μέις Γουίντου που έχει μωβ επειδή ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ήθελε ένα, και οι Σιθ έχουν κόκκινα φωτόσπαθα. Έτσι, ο Λευκός Οίκος κάνει τον Τραμπ να μοιάζει με Σιθ λόγω του κόκκινου φωτόσπαθου που είναι οι κακοί».

Δείτε τη ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Και ο Έλον Μασκ γιόρτασε την ημέρα του Πολέμου των Άστρων με μια φωτογραφία από τα παλιά που κρατάει ένα φωτόσπαθο γράφοντας: «Είθε η 4η να είναι μαζί σας».(Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί