Ο «The Rock» αποκάλυψε ότι τον έχουν προσεγγίσει κόμματα για να κατέβει πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον είπε ότι τον έχουν προσεγγίσει πολιτικά κόμματα για να κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Ο πρωην παλαιστής και πλέον ηθοποιός έχει συζητήσει στο παρελθόν για την προοπτική να μπει στον πολιτικό στίβο και τώρα αποκάλυψε ότι τον έχουν ήδη προσεγγίσει πολιτικά κόμματα για να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο πρώτο επεισόδιο του podcast «What Now? with Trevor Noah», ο Τζόνσον δήλωσε:«Στο τέλος του έτους 2022, με επισκέφθηκαν κόμματα και με ρώτησαν αν θα κατέβω υποψήφιος και αν θα μπορούσα να κατέβω».

Το 2021, μια δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί θα υποστήριζαν τον Χολιγουντιανό σταρ αν αποφάσιζε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία. Ο 51χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κολακεύεται από την υποστήριξη, λέγοντας ότι τον τιμά πραγματικά το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

Ο διάσημος ηθοποιός αν και συγκλονίστηκε από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια πολιτικά κόμματα τον προσέγγισαν.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μεγάλη υπόθεση και ήρθε από το πουθενά. Ήταν το ένα μετά το άλλο, και ανέφεραν αυτή τη δημοσκόπηση, και ανέφεραν επίσης τη δική τους έρευνα σε βάθος».

Ο Τζόνσον είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θέλει να «ενώσει την Αμερική».

Πάντως σχετικά με την προσέγγιση που είχε από κόμματα, κατέληξε: «Ήταν όλα πολύ σουρεαλιστικά, γιατί αυτός δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου. Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλά στην πολιτική που μισώ».

Ο ηθοποιός έριξε για πρώτη φορά την ιδέα μιας πιθανής υποψηφιότητας το 2017, λέγοντας ότι θα «σκεφτόταν 100%» να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος.

(Protothema – freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί